måndag 10 augusti 2015

Vridbar kamin

Ljus och värme i hela huset. Med en Contura monterad på en vridplatta syns elden överallt. En enkel vridning riktar värmen och gemyten dit du befinner dig för stunden.


Så nu kan din kamin från Contura sprida värme och ljus både vid middagsbordet och soffgruppen. Vridningsvinkel och vridningströghet är inställbart och .

Den moderna designen av kända svenska formgruppen Myra gör kaminen till en självklar medelpunkt i alla rum – utan att ta stor plats på golvet. Kaminen har ett rejält förbränningsrum med en stor insyn till elden genom den halvmeter breda glasbeklädda dörren. Kaminen är vridbar och är blockerad vid grader åt vänster eller höger sida.


En riktigt lyxig kamin till ett högst rimligt pris. Stromboli Exclusive Kakel. Njut från alla håll Dovre Astro är en elegant kamin i gjutjärn. Elden går att se från flera håll då sidoglasen även täcker en del av ryggen.


Konstruktionen gör att den passar bra att placera fristående, men det går även fint att placera kaminen mot en vägg.

Finns med sockel eller pelarfot. Koppla friskluft direkt . Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T. Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys. Några tips på en kamin som kan vridas åt olika håll. Byte av gammal braskamin - till va och vad tänka på?


Skaffa en värmande kamin - Viivilla. En kakelugn som passar för både slott och villor med mer klassisk stil. Effektiv med en verkningsgrad på upp till procent. Läs mer: Gabrielkakelugnar.


Tänd brasan på vanligt sätt och reglera förbränningshastigheten med . Produkterna är kända för kvalitet, och programmet har en bredd som innebär att här finns design som passar de flesta smaker och inredningar. Oscis AB marknadsför Romotop braskaminer i Sverige, och över 50 . Med olika kakelutföranden att välja bland skapar du en personlig bras- kamin. På baksidan av broschyren finns en färgkarta för kakelutföranden.


Vissa kakelalternativ har en ytstruktur och du bör därför titta på de kakelprover som din återförsäljare har innan du bestämmer dig.

Med sin vänligt avrundade, organiska form lägger sig RAIS Poleo till med en . Denna TermaTech- kamin har en inklädnad av det unika materialet sandsten, som ger kaminen både ett särpräglat utseende och goda värmeegenskaper. Jøtul F 3karaktäriseras av sin moderna och prisbelönade design, där brännkammaren placeras på en pelare. Som första och enda kamin i världen har den vunnit det prestigefulla, internationella designpriset ”Red dot design award: best of the best”.


Om du önskar kan kaminen göras vridbar i 3grader. Det är enkelt att halvera värmekostnaderna när man vet hur Kaminutställning och centrum för solenergi i Värmland. Biovärmebutiken på nätet. Nyhet från Aduro i sortimentet, Aduro HHybri elda med ved eller pellets.


Nu ökar vi sortimentet med Pisko taksäkerhetsprodukter bla. Webbutiken uppdateras löpande med nya produkter) Nu ger vi rabatt på skorsten om ni köper kamin och . Nu när höststormarna viner utanför fönstren, vad är då mysigare än att tända en brasa i den öppna spisen och krypa upp i favoritfåtöljen med en bra bok? Om man inte har en eldstad men funderar på att installera en så finns det ju så ganska många typer att välja mellan och beroende på typ så har de .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения