måndag 17 augusti 2015

Reservdelar gnosjö element

Gnosjö Klimatprodukter AB …är ett expansivt familjeföretag med rötter i gammal välkänd Gnosjöanda. Med vår mångåriga erfarenhet av produktion samt inköp håller vi en hög nivå vad det gäller leveranser samt kvalitet på våra produkter. Företaget har specialiserat sig på klimatprodukter som olje- och elradiatorer, . Radiatorn är fylld med underhållsfri mineralolja.


Oljan fungerar som stabilisator och ger jämn värme över hela radiator ytan. Termostaten är också försedd med överhettningsskydd.

Kontakta oss gärna om du har några frågor angående våra produkter. Ditt namn ( obligatorisk). Din epost (obligatorisk). På Clas Ohlson online hittar du allt för hemmafixaren.


Hej, Jag har några radiatorer från GKP (köpta på Jula) som börjat krångla. Om jag dragit ned temperaturen då jag reser bort är det trögt att få igång regleringen igen. Efter några dagars skruvande på vredet kan det hända att de kommer igång.


Det är alltså elektroniska termostater.

Effektiv och ljudlös radiator vars stora och mineraloljefyllda radiatorkropp ger bättre uppvärmning och lägre yttemperaturer. Utrustad med elektronisk termostat, överspännings-, åsk- samt överhettningsskydd och levereras med väggfäste. Kräver installation av behörig elinstallatör.


OLJERADIATOR GNOSJÖ 350W ELEKTRONISK 400V 600X660. Oljeradiator - 350w elektronisk termostat med nattsänkning och konvektor Användningsområdet för detta element är i läge. Vi skickar enbart element inom Sverige. Vår idé är att erbjuda smarta klimatprodukter till bra priser och hög kvalitet.


Termo har egen utveckling och kvalit. De är oljefyllda radiatorer med elektroniskt termostat. Väggfästen samt fötter medföljer. I 400V har vi en modell på 700W.


Leveransadressen är samma som faktureringsadressen. Med mångårig erfarenhet när det gäller produkter som olje- och elradiatorer, infravärmare, värmefläktar, konvektorelement och kalluftsfläktar har du många produkter att välja på. Till Gnosjö oljefyllda konvektorelement. Forumindex › Elektronik › Allmän ElektronikCachadLiknandeaug.


LVI lämnar års garanti på sina termostater, och de finns att få som reservdelar länge efter det. Om du har en trasig element termostat till Yali, MEB eller MEC från LVI är chansen god att du kan byta ut den.

Kontakta en av våra återförsäljare eller din lokala elektriker för hjälp med att välja rätt termostat och . Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Nu när det börjar bli dags att slå på värmen upptäckte jag att ett element inte blev varmt. Går det att byta termostaten på dessa element , eller är det bara att köpa ett nytt som ser någorlunda likadant ut?


Kopplingsbox för fast installation av element. Anslutningskontakt för snabb in och urkoppling medföljer. Mycket tunna (cm) och eleganta element med front av härdat glas.


FAQ - Frågor vi fått från kunder i samband med radiatorbytet och deras svar. Observera följande: Här har vi samlat ett antal frågor som vi fått från våra kunder. Nedanstående är INTE en manual eller ens en invit för någon att mixtra själv om du inte är utbildad och behörig. Hela syftet med avdelningen är att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения