fredag 7 augusti 2015

Kaminbutiken

Funderar du på en braskamin? Förutom att vi säljer braskaminer , kakelugnar, insatsrör och spiskasetter så hjälper vi till med hela installationen. Vi hjälper er också med slutbesiktning som . Kaminbutiken ligger utanför Stockholm i Järna.


Vi säljer allt inom kaminer och spisar till bra priser!

Få hjälp med hela installationen till rätt kostnad. Vi renoverar gamla skorstenar och kanaler samt byter och . Vi tillhandahåller allt inom brasvärme, skorstenar, tillbehör mm. Kom in till oss så berättar vi gärna mer! I vår kaminbutik i Sollentuna hittar du det mesta inom eldstäder. Vi har bl a braskaminer, skorstenar, kakelugnar samt tillbehör och reservdelar.


Eldstad - kaminbutiken i Strängnäs säljer marknadens största varumärken av braskaminer och skorstenar. Vi installerar din kamin och skorsten.

Industrivägen Tanumshede. Prenumerera på vår -kanal. Vi har ett stort utbud av kaminer av hög kvalite. Vi har även en butik i västerås där vi har ett flertal kaminer. Bra pris och hög service.


Hos oss får du hjälp med hela processen, från val av eldstad och hantering av handlingar till det rena installationsarbetet. Med certifierade installationer, miljöpolicy samt god kontakt med sotare och besiktningsmän garanterar vi en säker och snygg eldstad för många år framöver. Ansvarig Björn Boström år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.


Bolaget skall bedriva försäljning av braskaminer med tillbehör och skorstenar samt installation av dessa, samt därmed förenlig verksamhet. Visa fler bolag på denna adress. Ny kaminbutik vid Ljungheden. En ny butik som säljer kaminer har öppnat på Lunnargatan.


Vi fick mycket av kunder från Västervik till Oskarshamnsbutiken och såg då att det fanns en marknad . Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Gustavsberg. Auktoriserade PER-företag. Kakel- och klinkerleverantör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения