onsdag 19 augusti 2015

Lagerhylla trä rusta

På Rusta kan alla skapa ett trivsamt och personligt hem som känns kul, spännande och nytt. Vi erbjuder ett brett sortiment till överraskande låga pris. Förvaringshylla för grovförvaring. I galvaniserat stål med hyllplan av spånskiva.


Förnya hemmet lekande lätt med trendiga färger och nya mönster. Inred med textilier, snygga mattor, dekorationer och smart förvaring eller varför inte.

På sommaren flyttar vardagsrummet ut. Inred mysigt med våra trädgårdsmöbler, skydda mot regn och sol med paviljonger och bjud in till fest och grillni. Konsol Elfa för hylla 420mm platinum. Sparringkonsol Elfa 270mm vit.


Utnyttja väggar och ytor till max. Med ALGOT hyllsystem utnyttjar du dina väggar eller andra svårmöblerade utrymmen till max. ALGOT kan både stå fristående eller monteras på enkelt väggen.


Du kan dessutom skräddarsy din förvaring enkelt i ALGOT-planeraren. Köp online Spara till inköpslistan.

IVAR hylla i gråmålat trä och skåp av grålackerad plåt ger ett industriellt uttryck. Med låsbart skåp och lådor i mörkgrå metall får IVAR en cool industriell look som är helt rätt i tiden. Våra prisvärda furuskivor i miljömärkt trä är stavlimmade, finns i en mängd storlekar och håller hög kvalitet. Följ oss på resan mot hållbarheten. Lycka till med dina hemmaprojekt!


Fin ekskiva som enkelt blir en hylla. Massiv ek, mycket formstabil. SKRUV WIRELL OBEHANDLAT TRÄ 75X171X28CM. Avlastningsbord i marmor. This Pin was discovered by Johanna Olausson.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hitta dina favoriter bland våra heminredningsprodukter. Hos JYSK hittar du ett brett sortiment av klädstänger.


Köp en klädstång i metall, trä eller i någon annan färg på JYSK. Praktiska väggskenor och konsoler hos ByggmaxLetar du efter konsoler till en ny förvaringslösning eller hyllsystem? På Byggmax har vi allt du behöver och dessutom till bra priser!


Filter (aktiva filter). Ek (2) Furu (3) Metall () Trä (1).

PARKBÄNK SUNFUN WESER 128CM TRÄ. Dags för en avkopplande stund i trädgården? Parkbänk Weser är en robust bänk med en. TRALLBÄNK MED HYLLA RUSTIK DESIGN SVART 138X49X45CM. Få en varm och mysig atmosfär med rustika trallmöbler Designen på Rustik trallmöbler är snygg och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения