måndag 24 augusti 2015

Trådlös termostat golvvärme

Nedan har vi satt samman ett par olika reglerkit som inehåller just det du behöver, Välj till så många termostater som behövs för ditt system. Trådlös rumsreglering för vattenburen golvvärme. Golvtemperaturgivarna har standarden 6. Termostaterna kan ersätta samtliga termostater till elektrisk golvvärme såsom Devireg och T2FloorTemp termostaterna.


När man byter golvvärmetermostat skall man alltid även byta golvtemperaturgivaren. Har ni vattenburen golvvärme använder .

Den har givare för lufttemperatur samt funktion för ECO-läge och frysskydd (underhållsvärme). Basenheter till trådlös rumsreglering. ICR- Den trådlösa basenheten ICRär en 230V mottagare för anslutning av trådlös termostat.


Smart styrning av golvvärme och radiatorer. Värmestyrning via mobil, surfplatta eller dator. Startpaket BAS radiatorstyrning. FSkan förses med trådlös styrning av vattentemperaturen.


Detta ger en mer flexibel placering av termostaten.

Ingen tråddragning behövs och det är lätt att vid behov flytta termostaten. Paketet består av en termostat , en mottagare som är kopplad till ett ställdon vilket i sin tur är monterat på FS36. Information om rummets temperatur överförs via radiovågor. Rumstermostaten kommunicerar med en kopplingsbox som i sin tur kommunicerar med ett eller flera ställdon.


Ställdonet sitter på fördelaren och styr flödet i slingan. Rumsreglering och värmestyrning med trådlös termostat via mobil, surfplatta eller dator. Reglera golvvärme eller radiator enkelt för en behaglig temperatur. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Våra manuella termostater ger en stabil reglering av rumstemperaturen i bostäder, kontor eller andra utrymmen där det finns vattenburen golvvärme. Termostaterna går inte att programmera, utan är designade för enkel trådlös styrning av ställdonen på värmekretsfördelaren, och på så sätt kontrollera temperaturen i rummet.


STARTPAKET BAS TRÅDLÖS STYRNING TILL FLOORE GOLVVÄRME. Systemet består av en trådlös termostat och ett ställdon. Batteridriven trådlös termostat till Floores trådlösa värmestyrning.


En termostat kan styra upp till radiatorer. Varje radiator måste ha ett TRV ställd. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité.


Danfoss trådlösa system CFför reglering av golvvärme är designat med.

Alla termostater är nämligen försedda med en LED-indikator, som ger upplysning om både Link-test och batteristatus. Denna sida är till för att ge dig som kund tips kring och svar på de vanligaste frågorna kring rumsregleringen för ditt golvvärmesystem från LK. Alltid bra priser på Termostat golvvärme hos Bygghemma.


Golvvärme och värme i golvet . Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения