onsdag 12 augusti 2015

Snygga vattenburna element

Vattenburen värme eller direktverkande el? Oavsett vilket behövs element som är energieffektiva, det lönar sig i längden. Och de får gärna vara snygga att se. Tar man sig tid att leta, kommer man att upptäcka att radiatorerna inte bara är vita och platta alternativt vågiga längre. Av: Anders Runesson, viivilla.


Har man vattenburen värme så är valet av värmesystem mycket friare än när det gäller el.

För vattenburen värme gäller element anpassade för detta. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Elementen har väldigt lång livstid. Så därför är chansen stor att just du är en av dem som har sina originalelement kvar på väggen. Och i sanningens namn, slitna föråldrade element är inte så snygga.


Vad kan du då göra åt detta? Ett tidigare populärt sätt var att . De är inte bara snygga och moderna element , utan med den nya tekniken är de också energieffektiva. Deras former och färger går att kombineras så att de passar hemmet oavsett om man är ute efter en modern, retro, klassisk eller lantlig stil.

Designelement finns att köpa för både vattenburna och elburna värmesystem. För att hitta element som passar dig kan du gå vidare och välja en av våra kategorier, till exempel vattenburna element eller elektriska element. Inne på respektive sida kan du se alla våra olika produkter och. Men även genom element och snygga handdukshållare får du upp värmen i våtrummet. Idag finns det så oerhört . Hela vårt liv beror på värme.


Från skyddande värme i livmodern till skön värme i hemmet: Värme ger liv och en känsla av trygghet. Under över 1år som vårt företag har funnits har värme hela tiden inspirerat oss att utveckla nya element som blivit . Det är lätta att koppla på och att ibland byta ut dem kan löna sig, både när det gäller energibesparing och för att ge ditt hem eller anläggning en ny look. Här hittar du vattenburna element till priser som varierar beroende på.


Vi erbjuder ett brett utbud av vattenburna radiatorer av hög kvalitet. Vi garanterar alltid hög service, trygg e-handel och snabba leveranser! Effektiviteten hos gamla vattenburna element står sig faktiskt väl i jämförelse med dagens panelelement, tack vare sektionsradiatorernas stora värmeavgivande yta.


Självklart behöver även gamla plåt- och gjutjärnselement underhållas för att hålla sig snygga och hela. Någon som vet var man kan hitta snygga , design radiatorer för vattenburen värme som inte kostar skjortan. Jag behöver ett litet och tunnt element , någon som vet.


PURMO Compact levereras med monterade sidoplåtar och toppgaller och har marknadens bredaste sortiment. Snygga , klassiska radiatorer önskas !

Alla PURMO radiatorer är ämnade för slutna vattenburna värmesystem. Radiatorer kan ge så mycket mer än bara värme, kolla in våra vertikala designradiatorer som har skapats för att tillgodose alla smaker och behov. Varmital marknadsför exklusiva och trendiga designradiatorer, klassiska element och handdukstorkar som blir snygga inredningsdetaljer.


Epecon AB är en ledande aktör på den svenska marknaden inom radiatorer och konvektorer för vattenburen värme och ingår i Lyngson-koncernen. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem. Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet.


I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element , sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp.


Värmefläktar och olika typer av fläktelement. Det finns klassiska elelement och värmepaneler, våtrumselement,. Behoven och kraven kan variera för vilket element som passar ditt uppvärmningsbehov.


Du kommer säkerligen hitta just din radiator bland leverntörerna här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения