torsdag 20 augusti 2015

Regnskydd till skorsten

Torpet är rödmålat med vita detaljer och skorstenarna är vitkalkade. Huv på skorstenen = problem med draget? Skorstenshuv Måttbeställd. Med huven får du ett effektivt regnskydd över hela skorstenen. När skorstenen inte längre utsätts för regn och snö upphör slitaget.


Huven förstärker den ejektorverkan som uppstår när det blåser, och ökar därför draget i samtliga kanaler.

Detta innebär bättre fungerande ventilation. En vindflöjel på din skorsten skapar dragförbättring, visar vindriktning och fungerar som ett effektivt regnskydd. Här kan du köpa en vindflöjel online. Truma regnskydd till skorstenen från gasvärmare.


Köp regnskydd till skorstenen online. Köp kinahatt, en cirkulär takhuv som är bra som regnskydd med muffanslutning. Då behövs heller inget regnskydd på kronan.


Att en kanal med ett fågelbo inte längre fungerar är en självklar följd.

Minst lika allvarligt är dock att det ovanför boet blir så fuktigt och blött att fogbruket vittrar, stenar lossnar och skorstenen. Teleskopmantlar och nederbeslag är tillverkade i mm galvaniserad plåt med 1my plastisollack på utsida och 1my primer insida. Mätgivare med placering mellan bjälklag och skorsten. Toppkronan är tillverkad i mm lackerad aluminium, har öppningsbart regnskydd.


Med moderna värmesystem så värms inte skorstenen som förr. Regn och snö förstör skorstens kanaler och fogarna vittrar sönder. Måttning och montering ingår. Det har väl knappast undgått någon att det regnar idag…i alla fall på vissa platser i landet.


Med tanke på detta är det extra viktigt att sätta ett REGNSKYDD över skorstenen. Det regnar ju faktiskt rätt ner i huset, och värms skorstenen inte längre upp blir det ju kvar en väldans massa fukt. Underbeslaget som huven är fästad i täcker hela kronan och har en extra nedre droppkant som leder bort regnvattnet ifrån skorstenen. Var rädd om din skorsten - klä in den i plåt. En plåtinklädd skorsten är säker för omgivningen och snygg.


Vi fixar din plåtskorsten i Piteå med omnejd. Bor i Södra Skoga mellan Ekshärad o Hagfors. Kristina bad om offert för Installera regnskydd på skorsten , Hagfors months ago. Vill du göra som Kristina i Hagfors ?

Gratis, snabbt och tryggt. NYHET - Nu tillverkar vi och säljer även bågformade skorstensskyd finns både med och utan kajnät. Nu är det viktigare än någonsin med ett skydd över skorstenen.


Utvändig montage längs en yttervägg. Montering av arbetsbrygga till skorsten utan skorstenshuv. Tillverkning av produkten har skett i enlighet med de handlingar som ligger till grund för respektive godkännandebevis och därtill hörande . Saknar din skorsten en regnhuva? Ge oss måtten så ordnar vi ett nytt fint specialgjort regnskydd. Ett bra skydd mot regn ökar på livslängden på din skorsten.


Runda skorstenar kan också utrustas med t ex. Ballerina eller Kineshatt. På bilden syns ett nytt toppbeslag (krans) och regnskydd. Regnskydd med stos för putsad skorsten 4Kr. Förhöjning stege (per 6m) 4Kr.


Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskydd , emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia.


Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения