måndag 24 augusti 2015

Rörisolering avloppsrör

Välkommen in till en riktig VVS-leverantör! Rörisolering Tubolit (värmeisolering) Rörisolering av polyeten. Stor motståndsförmåga mot vatten och vattenånga. Skyddar rör mot kondens och dropp. Goda egenskaper vid markförläggning.


Förslitsa enkel och snabb att montera.

Fysiologiskt neutral och . Rinkaby Rör säljer rörisolering till flera olika sorters rör och storlekar. Vi har även ett stort sortiment av andra rörprodukter. Många fördelar fås genom att isolera rör och ventilation med teknisk isolering Minskad energianvändning, ljud dämpas, inneklimatet förbättras m. Energiklok rörisolering sparar pengar. Genom att isolera dina rörledningar med Parocs stenullsprodukter kan du sänka energiförbrukningen och driftkostnaderna.


CLIMPIPE Section Aluär det bästa valet för isolering av rörledningar. Böjbara rörskålar, som ISOVER BoaFlex, kan ha fördelar på rör med många böjar och i trånga utrymmen, till exempel i apparatrum. Tänk dock på att de böjbara rörskålarna kräver cirka större tjocklek för att isolerförmågan ska bli densamma.

Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité. Visa filter Stäng filter. SKUMGUMMIBAND GRÅ 50MMX10M. Svart Skumgummiband för tätning av PE- rör. VIISOL utför rörisolering av varma rör , kalla rör , rör för komfortkyla, dagvatten och avlopp.


Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information. Jag har precis fixat ett BDT- avlopp till mitt fritidshus och på samma gång fixade jag vintervatten. Vattenslangen är av typ PEM och ligger löst under huset med rörisolering och en värmekabel inne i isoleringen men avloppet vet jag inte hur jag ska göra med. Det är draget under golvet och därmed inte . Vilken typ av röisolering vore bäst på markgrävd.


Armaflex cellgummi isolering. Självhäftande med tejpöverlapp (58). Isolerings typ: Slang (Tub) (103). VA-ledningar i mark kan ofta frostskyddas istället för att läggs på frostfritt djup.


Använd STYROFOAM-skivor, se förenklad dimensionering här. Vi rekommenderar st clips per meter rör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения