torsdag 13 augusti 2015

Vattenkokare 2 liter

Välkommen till PriceRunner! Hitta din nya vattenkokare hos oss på CDON. Här väljer du bland hundratals vattenkokare från välkända varumärken med varierande funktioner och design.


Modeller med valbar temperatur ger perfekt temperatur varje gång. Vattenkokare kokar upp vattnet snabbare än en kastrull.

Automatisk avstängning gör att du inte torrkokar om vattnet tar slut och modeller med vattenfilter tar bort kalkavlagringar i vattnet. Snabbkokningsfunktion ger dig varmt vatten extra snabbt när du bara . Beställ online, det är snabbt, enkelt och billigt. Vi har vattenkokare från kända märken till alla behov.


Alltid fri frakt i hela landet - Köp på tretti. Använd vattenkokare när du snabbt ska koka upp vatten. Vill du låta vattenkokaren stå framme finns det vackra vattenkokare i klassisk stil eller stilrent designade kokare i modernt utförande.

Här hittar du vattenkokare som rymmer mellan och liter vatten. Vi har testat olika modeller av vattenkokare i olika prisklasser: Tre ur budgetklassen, två på mellannivå och tre premiummodeller. Volymen varierar mellan och drygt liter. Samtliga vattenkokare har använts i vardagen av våra testfamiljer, men de har också radats upp bredvid varandra för en jämförelse. Leveranstid: I lager för omgående leverans.


Beräknad leveranstid- arbetsdagar). Fri Frakt 3dagars öppet köp. Häftig design i transparent glas. Perfekt för att snabbt värma upp tevattnet.


Snygg design i rostfritt stål med en svart yta. Kokar snabbt upp vattnet och håller det varmt länge. En vattenkokare som också är en termos.


Detta sparar energi då den håller grader efter timmar. Den rymmer liter och är helt i svart. De finns i olika modeller och material, välj den du gillar bäst.

Från enkla, riktigt prisvärda till lite mer påkostade. Gemensamt för alla är de viktiga säkerhetsdetaljerna: torrkokningsskyd automatisk avstängning och säkerhetslåsning av locket. Och så indikerar de så klart när vattnet har . Välj upp till tre produkter och jämför dem! Dolt element för snabb kokning och är enkel att rengöra.


Njut av din varma dryck med denna kraftfulla och bekväma vattenkokare. Creative collection vattenkokare på liter med löstagbart kalkfilter, roterbar 360°, sladdlös samt vattennivåindikatorer. Kannan har också automatiska säkerhetsavstängningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения