fredag 7 augusti 2015

Adax element

Våra bästa råd om hur man sänker energikostnaderna. Marknadsledare i Skandinavien. Konstruerad för nordiska förhållanden. Adax Värmefläkt VV20CDH (svart).


Jämför priser och läs recensioner på Element. Välkommen till PriceRunner! Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Hos oss hittar du ett stort sortiment av produkter, alltid till lågt pris och med leverans hem - Bygghemma. Tunn och kraftfull värmepanel med modern design.


Högt placerad display som visar inställd temperatur. Lättåtkomliga reglage för inställning av temperatur eller dag- och nattsänkning. Ansluts enkelt med stickpropp, . I vår webbutik, och i vissa av våra butiker, finns ett brett utbud av element.


Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element , sätta upp nya vid nyinstallation etc. Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp. Det finns klassiska elelement och värmepaneler, våtrumselement,. Beställ enkelt online med dagars öppet köp. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


NYA AVTAL GÖR ATT VI NU KAN ERBJUDA ADAX NEO TILL ÄNNU LÄGRE PRIS! ADAX NEO - Designpanel med inbyggda energisparfunktioner och digital display. Denna helt nyutvecklade genomströmmande konvektor är resultatet av ADAX mångåriga erfarenhet och innovativa idéer. Allt finns samlat i NEO- panelen. Nu är det så att det jag monterat i sovrummet inte gör som jag vill.


Produkten är inte tillgänglig. Frakt från: kr (Hämta i butik: kr).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения