torsdag 13 augusti 2015

Fejk kamin

Perfekt för kalla vinterdagar! Den elektriska eldstaden imponerar med sin tidlösa, klassiska design. Här kommer första bilden från vårt allrum med den nya kaminen. Så mysigt det blev, vi är helnöjda!


Har inte fixat allt runt omkring ännu men som vi njuter av både värmen och ljuset den ger.

Bara montera och placera . This Pin was discovered by Jo. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jag håller på att renovera min nya lägenhet och skulle behöva lite tips på tapet och färg till mitt sovrum. Jag skulle gärna vilja ha det lite åt det mörkare hållet och har funderat lite på en fondvägg med en tapet med något mönster av något slag.


Vi har tre sovrum i huset. Dom ligger nära varandra. Vi sover i rum rum är bredvid vårat men har grejer till vattenburna värmesystemet i en garderob, vilket ett klåfingrigt barn säkert kan ha jätteroligt med.

Sovrum är likadant som somvrum men utan värmegrejer i en garderob, och ligger vägg i vägg . Hej, har kommit över en gammal nedmonterad kakelugn gratis. Passar lika bra på bordet som. Värmefläkt med dekorationsbrasa, Hygge 0. Bidrar med både stämning och värme i rummet.


Den är utrustad med behållare för bränsle på totalt liter. Ne vem niti, kako se tej stvari reče, angleško se pravi faux fireplace izgleda tako. Slika Zanima me kje se pri nas da kaj takega kupiti, iz gipsa ali iz lesa? Elbrasor kan du köpa som kompletta kaminer eller som enskilda brasor att sätta in i befintlig kamin eller eldstad. Oftast medföljer en tystgående fläkt som sprider ut värmen.


Algarve surround – öppen elspis i antik ek eller mahogny. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för kamin. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem. I engelsk modell med riktig el utan rök.


Eldas med spisbränsle (medföljer ej). Läs om fraktavgiften under fliken . Kaminens storlek: H cm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения