fredag 14 augusti 2015

Ariterm pelletskamin

Lilla Frö har design och format som passar i de flesta hemmiljöer. Gjutjärnet kan med fördel putsas upp och får då en vacker lyster. Du kan välja mellan att ha täljsten enbart på toppen av kaminen. Reservdelar till pelletskamin ekerum, lilla frö, mysinge, neptuni.


KMP Mysinge kan även fås med täljsten. Pelletskaminer utan skorsten finns det?

Vilket gör att du inte behöver bygga en dyr skorsten i huset. Utan bara ett hål genom väggen, visst är det otroligt? PELLETSKAMIN KMP MYSINGE. Viktiga punkter att iakttaga! För att kaminen skall fungera som avsett skall nedanstående regler iakttas.


Observera att det måste finnas . Sammanfattning skötselråd. För att få ut mesta möjliga effekt av kaminen rekommenderar vi att Du följer nedanstående skötselråd. De kan användas både som primär värmekälla och som komplement till värmepumpar och el.

De är termostat reglerade med en inbyggd tystgående fläkt. KMP har tillverkat pelletskaminer i år. Den extremt höga verkningsgraden och användarvänligheten har gjort våra kaminer till de mest sålda i Sverige. Enkelt, bekvämt och med klara fördelar för ekonomi och miljö! Ytterligare ett plus är vår rökgasfläkt KMP Drag, som gör att även du som har ett hus utan skorsten kan installera en Ari- term pelletskamin och njuta av klok och skön värme.


KMP Drag är en unik lösning som gör det möjligt att installera pelletskamin utan skorsten. Du kan välja bland ett stort antal modeller, ytmaterial och färger. Ariterms pelletskamin utan skorsten.


Artiterm kaminerna är moderna och effektiva värmekällor. De kan även användas som huvudsaklig uppvärmningskälla. I ett normalhus kan upp till. Fredrik F distinkt o elden.


Påfyllning förrådet b hus, brinn. Kaminen erbjuds i grafitgrå n.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения