fredag 14 augusti 2015

Vattentunna med värme

Vi har marknadens mest populära värmebaljor! Värmebalja Isobar och elvärmebalja på liter för frysfritt vatten till hästar på vintern. Köp online på granngården.


En värmebalja som gör att vattnet inte fryser på vintern till hästarna och andra djur. Att använda en vattentunna är ett bra och enkelt sätt att spara på vatten i en villaträdgård och därmed ett miljösmart alternativ till det kommunala vattnet. Temperaturreglerare: I växthuset fylld med vatten fungerar vattentunnan också som temperaturreglerare eftersom vattnet värms upp på dagarna och avger värme på .

Grön vattentunna med lock och kran. Att samla vattnet i en regnvattentunna har flera f. May Spara på färskvattnet! Svart vattentunna med lock och kran. Regnvatten är bästa bevattningen fö.


Använd regnvatten från vattentunnan! Den här pumpen låter dig smidigt, enkelt och bekvämt använda regnvattnet från din vattentunna för bevattning av din t. Ställ den under stupröret och samla upp regnvatten eller fyll den själv. I botten monteras medföljande tappkran, i toppen finns ett lock.

Dessa plus i kanten är extra viktiga att notera om du har många kalkskyende växter i trädgården. Se lagerstatus i din butik. Lagerstatus uppdaterades senast: 2. Tröttnat på fruset vatten och att springa m skottkärra till Isobaren flera gånger per dag?


Då är det här en enkel och billig lösning. Stor vattentunna i grön polyeten med lock och tappkran. Stor och stabil vattentunna med två bärhandtag. Sommarens bevattningsnota blev tung - till nästa säsong måste vi försöka spara.


Dagis har (fula) grön plasttunnor kopplade till stuprören med. Det gör en viss skillna men så stor som man skulle hoppas. Det krävs ganska stora vattenmängder för att kunna samla tillräckligt mycket energi så att det ska avge någon betydelsefull mängd värme.


Många hästägare gör det istället bekvämt för sig genom att låta hästarna vara inne mer, och skippa vattnet i hagen. Så länge jag haft växthus har jag haft en vattentunna inne i växthuset. Vattnet värms upp på dagarna och avger värme på nätterna.


Man kan så klart även använda det till att vattna med. Det finns snyggare vattentunnor än gröna plasttunnor, men det är en sån jag har och den .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения