onsdag 26 augusti 2015

Gjutjärnskamin med kokplatta

Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Välkommen till PriceRunner! Vi säljer gjutjärnskaminer och har ett brett sortiment. Kaminer i gjutjärn leder också värme snabbt vilket gör att en gjutjärnskamin avger värme på kort tid när man börjar elda.


Därför är gjutjärn i en kamin ett bra materialval för en kamin. En gjutjärnskamin passar utmärkt .

Inga trärester blir kvar och du slipper lägga på ved så ofta. Byskeugnen är tillverkad i gjutjärn. Förbränningskammaren inne i kaminen består av kilo keramiskt material. Längst upp under toppdekorationen finns en kokplatta.


Mysigt om man vill ha kvällsfika framför kaminen och praktiskt om strömavbrottet slår till. Braskamin i gammaldags stil med kokplatta BETTY 8kWtillverkat av gjutjärn- material med värmelagringsförmåga. Kamin i gjutjärn, bearbetad kokplatta.


Gjutjärnskamin Urho kw. Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T.

Liten med stor lucka Typ: . En elegant och fantasieggande kamin med ren förbränning bakom en stor generös glasdörr. Många kaminer blir varma ändå, men medan täljsten bara kommer upp i grader kan en särskild kokplatta på samma kamin komma upp i över 1grader, förklarar Patrik. Medan kaminerna erbjuds med möjlighet till att välja kokplatta så tillverkas de mer klassiska vedspisarna för kök med glaslucka. Till skillnad från de flesta små gjutjärnskaminer på marknaden så har Aspen en asklåda för att underlätta askhanteringen.


Precis som alla spisar från Vermont Castings så har även Aspen en termostatstyrd luftreglering och en kokplatta för möjlighet att till exempel koka kaffe eller att tillaga något annat gott. Husqvarna gjutjärnskamin med kokplatta i gott skick. Med fyra justerbara ben, står gjutjärnskaminen Contura stabilt på alla golv.


Den nätta kaminen kan placeras nästan var som helst i ditt hem. Välj tillbehör som uteluftsanslutning eller vår populära kokplatta. Spiskassett Contura imed panoramalucka. Denna gjutjärnskamin är formgiven av svenska Myra. Med sin raka former och täckta sidor finner den sin plats både i den moderna stilen och i den mer lantliga.


Levereras med läckert kromat handtag. Idag är elden från en gjutjärnskamin eller vedspis främst en mysig, kompletterande, värmekälla men också ett stämningsfullt och vackert inslag. I vårt sortiment hittar du kokplattor i högkvalitativt gjutjärn till din vedspis. En ljudlös dieseleldad värmare med friskluftsintag och kokplatta som inte drar någon ström. Den är mycket driftsäker och har minimalt underhållsbehov!


Kokplattor i blandade diametrar och till bästa pris.

Den mest använda kaminen i danska fiskeflottan. En robust kamin som klarar de hårda krav som ställs av yrkesfolk. Beräknad leveranstid: ca 15 . Detta är traditionen bakom Conturas tuffa och moderna gjutjärnskaminer , designade av unga svenska formgivare.


Våra kaminer i gjutjärn har effektivt konvektionssystem som sprider värmen i ditt hem och vissa modeller kan även utrustas med kokplatta. Vilken gjutjärnskamin du än väljer får du en liten och robust kamin som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения