tisdag 4 augusti 2015

Nymo flisbrännare

En miljövänlig och patenterad helhetslösning med digitalt styrkort, där förbränningen kan ställas in. Passar de flesta värmepannor och flisaggregat. Brännaren är utrustad med eldfasta stenar i sidorna vid förbränningsutrymmet.


Dessa är enkla att byta ut vid behov. Undersidan är enkel att demontera vid rengöring och .

NyMo Energiprodukter AB - Svensktillverkade pelletsbrännare, matarskruvar och pelletsförråd. Biobränsleprodukter av beprövad svensk kvalitet och med hög leveranssäkerhet. Pelletsbrännare, matarskruvar samt pelletsförråd tillverkas och monteras i egna lokaler i Söderhamn. Processtec J Johansson AB . Jag håller på att titta runt på nätet efter en ny flisbrännare.


Jag har kollat på Sonnys,Swebo,Veto, Nymo ,Reka och Gotfire Är det nån här som har. Hålla en jämn effekt automatiskt vid varierande. När Lennart på Nymo konstruerade först flisbrännare och sedan iwabobrännaren tänkte han själv och kopierade inte någon gammal apparat och resultatet blev ju lyckat.

Tekniken finns i förbättrad form både hos nymobrännaren och bionordicbrännaren. Den uppvikbara lågriktaren som underlättar . Jo jag skulle gärna bygga styrningen själv, men mina elkunskaper är väl sådär. Tar ju tid att sätta sig in i vilka komponeter som behövs. Nymo verkar ju intressant men tycker det ser klent ut det dom har?


Vi har egen tillverkning av fliseldning. Vilket gör att vi kan göra anpassningar för att passa in i befintliga pannrum. Reservdelar till pellets och flis.


Luftvärmepumpar fungerar var där de står höst och vår så inget dåligt komplement. Finns både dyrare pannor av typ Veto som sköter det mesta själv och enkla flisbrännare som den från Nymo energiprodukter. Finns väl ingen källare så ett fristående värmehus med tillkopplat flisförråd blir . Brännare och styrutrustning från NyMo tillverkas och monteras i egna lokaler i Söderhamn. Vi är det självklara valet när det gä.


Vid sedan klockan 11:Wednesday d. Kiropraktorklinik Kjell Hellström - Kiropraktor Göteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения