måndag 3 augusti 2015

Luftvärmepump rengöringsspray

Komplett rengöring för luft- luftvärmepumpar och luftkonditionering. Bibehåll maximal besparing Använd Pump Rent minst en gång per år för full effekt. En smutsig luftvärmepump minskar effektiviteten med upp till årlige.


Medlet är anpassat för värmepumpar från alla tillverkare. Luftvärmepumpen behöver rengöras med jämna mellanrum.

Du måste borsta av lamellerna på inne- och utedelen, samt rengöra filtret. För att få reda på mer om hur du rengör din luftvärmepump kan du läsa vårt inlägg där vi kommer med konkreta tips. Värmeeffekten från en luftvärmepump kan snabbt försämras om du inte sköter aggregatet på rätt sätt.


Serva din luftvärmepump själv med Q Effect rengöringsmedel, speciellt framtagen för effektiv rengöring av luftvärmepumpar. Med rengöringsmedel Q Effect från Canvac rengör du enkelt din luftvärmepump. Alla luftvärmepumpar behöver rengöras för att bibehålla sin effekt.


Nån som vet om man kan göra ren lamellerna på en luftvärmepump själv?

Såg en spray som påstår att det är rengöringsmedel för en dylik, blev. Används efter rengöring med Anslut Heatpump cleaner för att förhindra tillväxt av bakterier och mögel. Rengöra innerdelen på luftvärmepump.


Pump Rent hjälper dig att maximera besparingen och förlänga livslängden på din luftvärmepump. Enkel att använda och ingen eftersköljning krävs! Effektiv rengöring av luftvärmepump. För enkel och effektiv rengöring av din luft- luftvärmepump.


Skonsam mot både luftvärmepumpen och miljön. En rengjord luftvärmepump ger bättre effekt och håller längre. Om det finns smuts inne i utedelen kontaktar du din installatör för rengöring.


Slå av strömmen och damma av innedelens yta. Därefter fortsätter du med att rengöra värmepumpens filter. På bara ett dygn passerar mycket stora mängder luft genom filtret, vilket innebär att även damm . Löser fett, smuts, mögel, nikotin och alger.


Påverkar ej plast eller gummi. Vid rengöring av inomhusdelar .

Köp en värmepump för energibesparande och behaglig temperatur i hela huset - sommar som vinter. En värmepump fungerar även som aircondition. Se vårt stora utbud från kända märken som Samsung och Mitsubishi. DÄRFÖR MÅSTE EN INOMHUSDEL TILL EN. Luften i ett hus passerar genom inomhusdelen kontinuerligt under drift – dygnet runt!


Damm, smuts och fett fastnar och minskar på sikt förmågan att spara energi. Dessutom sänks livslängden på din anläggning! Spara tusenlappar genom att serva din värmepump själv.


Genom regelbundet underhåll av både innedel och utedel så förlänger du pumpens livslängd samtidigt som den blir effektivare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения