onsdag 3 juni 2015

Nibe f750 kompressor

Nu borde det vara ett par stycken mer än jag som flyttat in i hus med Nibe F7som VP. Hur upplever ni ljudnivån? Min kompressor går av tiden och. Flexibel, högpresterande frånluftsvärmepump.


Energi- och effektsnål frånluftsvärmepump med inverter- styrd kompressor.

Displayenhet med tydlig färgskärm. Avgiven kompressoreffekt . Uppvärmd med frånluftssystem, Nibe f750. Vattenburet system med golvvärme i platta och radiatorer på övervåning. Förutom att den avfrostar ofta som flera andra verkar ha problem med när det är lite varmare ute så hamnar den nu när det är kallt (runt -15) i ett läge där tillsatsen . Nu har den börjat låta som en obalanserad fläkt eller en bensinmotor som inte tänder bra. Jag har en Nibe 7som gått rätt bra i drygt två år.


Jag provade att tvångsstyra kompresorn och ljudet ökade.

Vid ca 70hz la kompressorn av och . Har några frågor, hoppas någon kan svara. Varför tillåter den inte 1Hz vilket borde spara mig energi? Inlägg Nibe F7Missljud (vanligt fel). Tydligen är det ett vanligt fel att motorkuddarna ger sig, men även att något rör ligger emot och skramlar.


Den är utvecklad för att möta de nya hårdare byggreglerna men passar även för utbytesmarknaden. Shuntgrupp för extra värmesystem (max m² golvvärme). Inställning fläkt: ………………. NIBE DKI (delningssats).


Kompressor : effekt: 4-W. Cirkulationspump: steglös, effekt 5-45 . Frånluftsvärmepumpen har tre huvudsysslor: Ventilation av huset, värma huset och bereda tappvarmvatten. Eftersom kompressorn är inverterstyrd är driften mycket ekonomisk och värmeeffekten två eller till . Denna effektiva kompressor kan utvinna så mycket energi ur ventilationen att luften som skickas ut blir -grader.


Mått och avsättningskoordinater. Inkoppling av kall- och varmvatten.

Blandningsventil ska finnas om fabriksinställningen ändras så att . En välisolerad varmvattentank innebar . Frånluftvärmepumpen är ekonomisk och värmeeffektiv som har blivit till gånger starkare, gentemot sin föregångare. Sin kombination av program kan förse ditt hus med värme, varmvatten och ventilation samtidigt som den har . För hus med vattenburna radiatorer eller. Tre ganger høyere varmeeffekt. Faktisk kan varmeeffekten bli opptil tre ganger så høy som hos tidligere modeller.


Blockering av kompressor. Denna symbol visar om lyxläge för varmvatten är aktiverad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения