tisdag 2 juni 2015

Ivt luft luft värmepump

Via en tyst och effektiv fläkt sprids den sedan i ditt hus. Tack vare innedelens unika utformning blir luftspridningen mycket tyst och når extra långt vilket ger en jämn värme i hela huset, även när den nordiska vintern är som kallast. Transportkostnader ingår upp till kilometer enkel resa. Max meters rörlängd med täckkanaler och kondensvattenslang.


Vi har installatörer över hela landet. Ring oss gärna för rådgivning eller kostnadsfri offert!

Litet ingrepp, stor besparing. Det är vad vi kallar smart teknik. Tekniken går ut på att ta vara på värmeenergin i luften utanför ditt hus och sedan sprida luftburen. Värmepumpens förbättrade prestanda gör att du som har direktverkande el kan sänka dina värmekostnader med upp till procent. De är miljömärkta med Svanen och oberoende tester har gett dem högsta betyg.


De förser ditt hus med skön värme under vintern, svalkande luft på sommaren, renare inomhusluft och möjlighet till . Värmepumpar av typerna luftvärmepump , bergvärmepump och vattenvärmepump. Ju högre värmeeffekt pumpen har, desto lättare värms stora bostäder. Energieffektiva modeller drar mindre ström och kostar mindre att driva.

Med fjärrkontroll är det enklare att styra värmepumpen. Underhållsvärme håller värmen i rummen . Den mest kraftfulla men också den tystaste! Företaget har cirka 4anställda i Sverige. Energimyndighetens test visar en prestanda som är i toppklass i branschen och som väsentligt ökar din besparing.


Du som har direktverkande el kan sänka dina värmekostnader med upp till procent. Den är avsedd för den svenska normalvillan. Vilken luft - luftvärmepump är bäst i test? Jämför priser, besparing, ljudnivå och SCOP-värden på luft -luftvärmepumpar i Malmö och Luleå.


Luft - luftvärmepumpen från IVT. Lycka till med valet av värmepump! IVT Nordic Inverter PR-N.


Få upp till fyra kostnadsfria offerter utan förplikelser på . Om VärmeKompaniet Stockholm AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения