tisdag 2 juni 2015

Frostfritt vatten häst

Handla enkelt prisvärda redskap och maskiner online. Thermohink för vatten utan el, isfritt vatten för hästar även när det blir riktigt kallt, från Pride of the Farm, säljs av Källhagens Gård. Många hästägare gör det istället bekvämt för sig genom att låta hästarna vara inne mer, och skippa vattnet i hagen.


I kväll är det dags igen för Guldgalan i Östersund. En av årets nominerade företagare är Marie Hasselbom vars affärsidé föddes en kall vinter i Roslagen. Jag tänkte göra ytterliggare en frostfri variant eftersom tanken är att min häst ska stå i utebox sen också, men då är jag nästan alltid i stallet kvällstid och.

Ja alltså den funkar ju, fyller man vatten på morgonen så håller det sig isfritt fram emot eftermiddagen. Värmebalja isobar till din häst. Du tar lätt ur innerhinken, som rymmer liter och fyller på vatten. Enkel att rengöra och med sitt flytande lock håller den vattnet frostfritt länge, även under riktigt kall väderlek. Hästar föredrar att dricka mycket vatten på kort tid.


Denna värmekabel är utformad för att. Självbegränsande värmekabel för vatt. VÄRMEKABEL PLUG-IN EKONOMI.

En värmebalja är räddaren i nöden när kylan faller på och vattnet lätt fryser i vattenkaren. I Granngårdens sortiment finns värmebaljor till häst och andra djur från Isobar. Våra baljor lämpar sig för utomhusbruk och för . Praktisk värmebalja utrustad med värmeelement i sidan för frostfritt vatten utomhus och i ouppvärmda utrymmen. Baljan har för djuren en skonsam och rundad kant som också gör den lätt . En vattenkopp säkerställer att dina djur har en trygg vattenförsörjning utan att vara beroende av att du fyller på tunga hinkar eller vattenskålar. Istället kan djuren dricka fräscht, kallt vatten när de blir törstiga utan manuellt . Uppvärmda baljor hittar jag till häst och jag vet inte om de håller för en gris, tycker de är en aningen små (kg) och jävligt dyra.


Nåt sorts cirkulerande vatten ? Isfritt på vintern och svalt på sommaren – i hagen, boxen och stallet. Till kopparna kan det behövs tillbehör som. Elvattenkoppar passar, precis som vanliga vattenkoppar, till djur så som kor, grisar, får, hästar och getter. Ska fixa en vattenbalja som ska stå ute i hagen hos mina hästar. Vad händer om det kommer vatten på frostvakten?


Den finns redan att köpa. Hästar som inte dricker tillräckligt och fortsätter att äta riskerar att drabbas av förstoppningskolik. Idag finns flera bra tekniska lösningar på marknaden som gör att vattnet inte fryser.


Jag vill varna för hemmagjorda lösningar avsedda att åstadkomma frostfritt vatten.

De kan utgöra dödsfällor för hästar. Om ni vill utöka antalet koppar eller dra ut en frostfri tappkran, behöver ni bara förlänga slingan, utan att behöva ta hänsyn till elvärmekablar i eller på slangen. Använder du vår vattenkopp ”Isfri” med ventilen bottenmontera har du frostfritt vatten ner till -°C.


Vattenkopp avsedd för nöt, häst , suggor och får.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения