tisdag 1 december 2015

Värmare gasol

Vi är den skandinaviska återförsäljaren för Landmann grillar och trädgårdsmöbler. Vårt breda sortiment består av allt från engångsgrillar och kolgrillar till stora gasolgrillar och murgrillar. Vi har även alla tillbehör du behöver till din grill. Effektiv terrassvärmare med stomme som är tillverkad av lackerad plåt.


Värmen går ställa steglöst och värmaren är utrustad med ett tippskyd.

Reflektorn sprider värmen åt sidorna. Det finns inget bättre sätt att ge riktigt behaglig och skön värme till rummets alla hörn än med en bra gasolkamin. Med flera olika och noggrant utvalda modeller finner du garanterat en gasolkamin som passar just ditt hem, fritidshus eller båten kanske? Söker du en gasolvärmare som inte enbart ger skön värme utan också . Med Ansluts gasolvärmare blir uteplatsen eller altanen en mysig plats trots att det inte är högsommar. Huvudbrännaren tänds med piezotändning och har justerbar effekt (5-kW).


Nedtill återfinns ett hjul för enkel transport, samtidigt som foten har monteringshål för en mer fast och säker installation.

TERRASSVÄRMARE PYRAMID SVART GASOL. Ståtlig värmare för din altan! Modern och stilren infravärmare som du med fördel placerar på. Liten och smidig värmare som passar in överallt.


Luftburen gasolvärme har fördelar som enkel montering, snabb uppvärmning och hög effekt. Trumas gasolvärmare ger snabb och behaglig värme. Alla Trumas värmare arbetar med ren och luktfri energi - gasol - som är . Pris för påfyllnad av gasolflaska: Du betalar bara för den gasol vi fyller på! M(truckflaska) 16kg 4kr. Vill du istället ha en värmekälla som du kan flytta runt tillsammans med din utegrupp och bara vill värma er när ni sitter runt bordet så är gasol eller fotogen ett . Denna värmare av högkvalitativ keramik, som är tillverkad i Japan, placerar sig även högt i vårt test tack vare dess säkerhetsfunktioner: den är utrustad med både en ODS- och en CO2-vakt, vilket innebär att gasolen , precis som pilotlågan, automatiskt stängs av om halten av koldioxid blir för hög ( ) i . Ett tippskydd är en liten säkerhetsfunktion som stänger av gasoltillförseln om kaminen av någon anledning tippar omkull.


Vår populäraste gasolkamin har även en elektrisk fläkt som gör att värmen snabbare kommer till rummets alla hörn. Om gasolen skulle ta slut finns det även möjlighet att värma elektriskt upp till 2kW. Du måste även tänka på vilken typ av installation värmaren kräver.

De eldrivna behöver, naturligtvis, ett eluttag på terrassen samt en elektriker för att göra installationen. De gasoldrivna kräver att du måste komma ihåg att köpa gasol. Den vanligaste värmealstraren bland husbilar och husvagnar är gasol , men det finns dieselpannor som gör samma jobb som gasolpannorna. En annan fördel med vattenburen värmare är att varmvattenkapasiteten är bättre och att det alltid finns varmt vatten oavsett om man står vid stolpe eller fricampar.


Svartlackerad terassvärmare med tändsäkring. Säkerhetsavstånd till tak 50cm. Värmaren har en effekt på Kw och värmer ca m². Färg mSvart Effekt Gasol : kW. Välkommen till din lokala maskinuthyrare i Nordvästra Skåne!


Vi erbjuder uthyrning av byggmaskiner bodar, containrar, byggställningar och andra tillbehör. Generellt gäller att ska terrassvärmaren stå ute i det fria behövs mer än kw effekt för att det ska fungera hyggligt. Markis eller någon form av tak över värmaren gör att effekten av värmaren förbättras avsevärt. De flesta värmare som drivs av gasol är golvmodeller, vars fot gömmer själva gasolflaska. De små bordsmodellerna med strålvärme är de effektivaste gasoldrivna värmarna på marknaden.


Gasolvärmare kan också komma i lägre versioner och som bordsmodeller. Dessa ska dock enbart användas utomhus , inte i uterum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения