onsdag 2 december 2015

Kamin kassett

Kamin -insatsen i vår nya murstock blev som en lysande och levande tavla. Den sitter högt upp så att elden syns i hela rummet. Vi tröttnar aldrig på den, för den är väl så effektfull när elden har brunnit ut, och vi sover gott i den kvardröjande värmen från murstocken.


Insatsen är gjord för egen inbyggnad och har en . Installerar du en modern kassett i din öppna spis så sparar du inte bara ved samt pengar.

Kassett Kamin Panorama - företag, adresser, telefonnummer. Här säljer vi förhöjningsklossar till din kassett , kamin eller liknande. Gratis, snabbt och tryggt. En kamininsats till din eldstad förhöjer vardagen och ger ditt hem värme under längre tid.


Insatskaminer finns både i gjutjärnsutförande och i plåt – välkommen om du har frågor. Gjutjärnskaminer, Insatser, Kaminer, Kaminex. Modern vedeldad kassett med fin insyns till elden.


Vi säljer och monterar eldstäder, skorstenar och dekorsten samt renoverar skorstenar.

Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om en egen eldstad. Gabriel Keramik, Nunnauuni, Jötul, Cronspisen, täljsten. Hej, Vi har planer på att renovera huset, där vi tänkt byta golv samt kök och lite annat. När vi ändå river golv har jag tänkt att förbereda vattenburen golvvärme, idag så har vi direktverkande el.


Min plan är att förbereda golvet och sen införskaffa mig en vattenmantlad kamin kassett med hög ut effekt, typ . Kassetten eller insatsen kan vara tillverkad i stål, gjutjärn eller en kombination av dessa material. Just nu är ett bra tillfälle att välja braskamin. Under kampanjperioden ger vi även 2. Contura, gäller hela sortimentet. För att få ett startbesked ska du lämna in en anmälan till byggnadsnämnden.


Att byta en eldstad till en likvärdig kräver ingen . En kassett är som en kamin i det stora hela men att den sitter i en öppen spis. Hur mycket effekt den ger är däremot väldigt olika precis som det är olika på kaminer. En öppen spis (utan kassett ) ger ju ingen värme alls utan tar med sig värme ut.


Om du har en kasett nogorlunda utvald efter . Vi är självklart återförsäljare åt de största kaminleverantörerna på marknaden och vi kan leverera helheten från beställning till färdigt montage.

Om ni behöver reservdelar till er kamin i Kungälv, kassett eller kakelugn så hjälper vi gärna till. Hos oss kan ni även köpa rökrör samt övriga tillbehör. Ring eller besök vår butik om .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения