fredag 4 december 2015

Golvvärmekabel

Självbegränsande värmekabel för golvvärme, kan kapas var som helst, kan förläggas på vilket underlag som helst, följ alltid de rekommendationer som levera. Värmekabeln är C-klassad. Används främst som golvvärmekabel i tunna golvkonstruktioner vid renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!


Golvvärmekabel T2Röd hittar du hos Elbutik.

Handla tryggt och enkelt på nätet. T2Blå-förläggs alltid i avjämningsmassa. Har fått golvvärmen lagd i nya badrummet, men upptäcker nu att kabeln som går upp till termostaten är, för att uttrycka det enkelt, TOKLÅNG!


Att lägga golvvärmekabel. ARDEX_installationsdokument_vaermekab. Viktigt att markera termostatgivarens förläggning samt värmekabelns skarv. Flexibel golvvärmekabel mm tunn.


Lätt och följsam att lägga.

Ger en jämn ekonomisk värmefördelning i rummet och får våta golv att torka snabbare. Dessutom orsakar golvvärme till skillnad från radiatorer ingen luftrörelse, vilket gör att du slipper damm. I § Elsäkerhetslagen definieras elektrisk utrustning som ”en anordning, apparat eller annat föremål som producerar, överför, använder eller förbrukar el eller en komponent i en sådan utrustning eller i en starkströmsanläggning”.


En golvvärmekabel förbrukar el eftersom den är ämnad att alstra värme. T2Green – Framtidens golvvärmekabel. Av Micael Karlsson, Pentair Thermal Management Nordic AB. Konsumenternas krav på ett komfortabelt varmt golv tillsammans med de allt hårdare energikraven från myndigheten Boverket har inneburit att byggsektorn efterfrågar elektrisk golvvärme med låg installerad effekt.


Detta tack vare en begränsning av den. Kabeln är avsedd att förläggas under klinker- och naturstensgolv. Kabeln fixeras med tejp och spacklas in i ett spackelskikt, snabb- och lättinstallerad. Avsedd för direkt golvvärme, sanering, golv av gipsskiva eller trä samt för komfort -värmegolv. Tvåledarkabel som ansluts i sin ena ända.


Lägsta monteringstemperatur -10ºC. Anslutningskabelns längd m. Badrum klart för golvvärmekabel och sedan flytspackling. Komplett golvvärmesats innehållande kabel på trumma, praktisk trumhållare, termostat EB .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения