torsdag 3 december 2015

Bosch fotbad

Prova dina nya Bosch vitvaror hemma i 1dagar. Vi vill vara säkra på att du blir nöj annars får du lämna tillbaka produkten. Bli medlem i MyBosch och registrera din nya Boschprodukt senast två veckor efter inköp och du får 1dagar på dig att ta reda på om du är 1 nöjd. Skäm bort dina fötter med ett vårdande fotbad som både bubblar, masserar och värmer.


Välj mellan olika massagetillbehör för att få den behandligen som passar just dig och dina fötter.

Motordrivet fotspa med tillbehör: pimpsten, massageborste, massagerullar Funktioner: vibrationsma. Skäm bort vintertrötta fötter med ett vårdande fotbad från Bosch som både bubblar, masserar och värmer. Detta funktionsrika fotbadet från Bosch har allt du kan behöva för att få riktigt vackra och lena fötter. Fotbad för ökat välmående.


Unna dig ett avslappnande fotbad och njut av vibrationsmassage bubbeleffekt. Bosch fotbad , endast använt några gånger. Beställ online, det är snabbt, enkelt och billigt.


Hitta ditt nya fotbad hos tretti.

Vi har fotbad från kända märken till alla behov. Alltid fri frakt i hela landet - tretti. Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan. Det är möjligt att din produkt måste repareras.


Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Vi har ett stort utbud av parfymer och det senaste sminket, samt mängder av produkter inom hårvår skönhet och hygien. Upptäck de hetaste varumärkena till bästa pris på ShopAlike. Scholl är ett företag som sedan 1år tillbaka har arbetat med att förbättra människors hälsa, komfort och välmående via dess fötter. Scholl erbjuder alla typer av fotvårdsprodukter och arbetar ständigt för att utveckla nya, kvalitativa produkter genom deras forskningsorganisation inom fotvård.


Bortskjem dine føtter med en fotbad som bobler, masserer og varmer. FB i vitt och rosa har huvudfunktioner: vibrationsmassage, bubbelmassage och varmvattenhållning. För behandling av ömma fötter är FB . Skjem bort føttene dine med et pleiende fotbad som både bobler, masserer og varmer. Velg mellom ulike massasjetilbehør for å få den behandligen som passer akkurat deg og dine føtter.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Motordrevet fotspa med tilbehør: pimpesten, massasjebørste, massasjeruller - Funksjoner: vibrasjonsmassasje, boblefunksjon og .

Anslutningseffekt (W): 80. Antal per förpackningsenhet: 2. Standardmängd per pall: 48.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения