tisdag 1 september 2015

Ventilation kylskåpsgaller

Ventilerar bort överskottsvärme. Standard kylskåpsgaller med tidlös design. Detta ventilationsgaller i aluminiumutförande används i skåp med vitvaror, där det krävs ventilation. Bredd och höjd anpassningsbar.


Gallret levereras naturligtvis i HTH:s välkända kvalitet, och HTH har inte kompromissat med designen.

Vinterlucka kylskåp 44x13. Kylskåpsventilation 13x13. Till kassan Mina sidor Logga in. Varianter som matchar dina val: Pris. Visa ytterligare Visa färre.


Värdet har inte rätt antal decimaler. Det angivna värdet är för litet.

Leverantör: Thomée AB, Edw. Badrumsfläkt intellivents vit. Komplett frånluftsfläkt med självjusterade fuktstyrning, avtagbart fläkthjul, time.


Frånluftsdon för ventilationssystem med relativt högt tryckfall. FRESH FRÅNLUFTSDON FPH125. Packning tätar runt donet och förhindrar nedsmutsning av tak och väggar.


Rörböj av galvaniserad stålplåt. Kanalsystem för cirkulär kanaldragning. En friskluftsventil är en enkel form av ventilation som gör stor nytta där en mer omfattande ventilation inte är aktuell. Som friskluftsventil kan du använda en gallerventil eller en traditionell tallriksventil.


Galvaniserat, utanpåliggande galler med ram. Gallret har utrustats med ett nät som ser till att löv och insekter inte tar sig in. Hos Byggmax finns flera snygga ventilationsgaller för inomhusbruk så att du kan välja ett galler som passar in i rummet. Vi har även ett flertal ytterväggsgaller att välja mellan så att du kan få till en lika estetiskt tilltalande utsida.


Kort om ventilation Det finns i huvudsak tre typer av ventilation.

Självdrag är vanligast i äldre hus. KYLSKÅPSGALLER 600X1VIT Art. Produktmått: 600x100xmm. Förbättra din ventilation med produkter från ELON. I vårt sortiment hittar du produkter för att skapa ett skönt inomhusklimat hemma.


Beställ dina produkter för ventilation på ELON. Artikeln ingår i följande vagnsspecifikation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения