tisdag 1 september 2015

Golvkonvektor

En golvkonvektor sänks ner i golvet och täcks med plattformsinlägg i trä eller aluminium. En elegant lösning framför stora glaspartier. Golvkonvektor färdig för att fällas ned i golv, finns i varianter med och utan fläkt. Konvektorlåda utförd av elförzinkad plåt, epoxilackad svart in och utvändigt, konvektorstöd i stål, vilka också stabiliserar lådan, med stansade hål för vattenanslutning. Ram och galler i aluminium, anodiserad i valfri kulör.


Golvinbyggda konvektorer är diskreta, effektiva och finns både med och utan fläkt.

Nerfälld värme till ett pris som passar alla. Lådor av olika mått förses med vämeväxlarpaket därigenom det varma vattnet strömmar och som lyfts upp genom naturlig konvektion eller med hjälp av tangentialfläktar. Stilrent med högsta kvalitet.


Katherm NK är en golvkonvektor avsedd för att byggas in i golv. Hej, Jag letar efter efter någon sorts element jag kan ha infällt i golvet framför mitt helisolerade vikparti (80m) för att förhindra att det ev. Galler för att täcka dina behov. Skrapgaller i rostfritt stål för att såväl utsida som insida skall vara stilrena:Användningsområde: Ytterd.


Ny produkt - Aquilo golvkonvektor. Aquilo serien består av golvinbyggda konvektorer och möjliggör en diskret och effektiv uppvärmning av offentliga utrymmen.

Aquilo finns att fås med eller utan fläkt samt med både värme- och kylfunktion. Själva konvektorn består av en kopparslinga med aluminiumlameller och är . Friskluften kommer normalt från en luftbehandlingsenhet via en specialanslutning, och en konfiguration av detta slag kan dessutom . Våra golvkonvektorer Vent, Duo och Quattro installeras med fördel framför skjutdörrar och större glaspartier. Välj den design som passar just er!


Finns i många olika färger och träslag. Läs mer och beställ i vår webshop. Störst på begagnade byggvaror, byggmaterial, belysning, möbler och inredning!


Epecon AB är en ledande aktör på den svenska marknaden inom radiatorer och konvektorer för vattenburen värme och ingår i Lyngson-koncernen. I Epecons breda sortiment hittar du konvektorer för montering på vägg, på golv och för inbyggnation i vägg och golv. Kanalradiatorer av Licon. Franska fönster syns perfekt, dörren till vinterträdgården eller balkongdörren kan öppnas helt.


Värmeradiatorer tar ingen plats under dörren. Ett avskalat, effektivt och estetiskt tilltalande värmesystem för bostäder, affärer . Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användande av cookies. Vår målsättning är 1 nöjda kunder, vilket betyder att vi gör allt för att du ska bli nöjd och komma tillbaka och handla hos oss. Vi hjälper dig gärna med eventuella frågor och välkomnar alla synpunkter och idéer för hur vi kan bli bättre.


Tillbyggnad Hammars Badväg, Näset.

Fönsterpartier mot väster i tillbyggnad på andra våningen. Skjutdörr från Hajom, fönster från Elitfönster. Golv Tarkett Ek- plank Cotton White.


Infälld golvkonvektor från Epecon vid det stora skjutdörrspartiet. Denna konvektor installeras nersänkt i golvet framför stora glaspartier eller skjutdör- rar, gärna i kombination med golvvärme, för att förhindra kallras. Konvektorn är uppbyggd av kopparrör och aluminiumflänsar som är nersänkta i ett lackerat ståltråg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения