måndag 3 augusti 2015

Futurum köksfläkt manual

SÅ HÄR ANVÄNDS ALLIANCEFLÄKTEN. B - Tryckknapp för belysning. Motorkåpans tre hastigheter. Grundläge allmän- och våtrumsventilation.


Om det inte är den bruksanvisning som du söker, klicka då här för din förfrågan.

Det är möjligt att din produkt måste repareras. Hos ett Repair Café kan den repareras gratis av erfarna frivilliga. Ved matlagning åpnes spjeldet. Spjeldet stenges automatisk etter max. Der er ikke tillatt å flambere under volumhetten.


Tilstrekkelig med luft må tilføres rommet når volumhetten benyttes samtidig med produkter som bruker annen energi . Ring FRANKE Futurum AB, Byske tel. De hjälper till att konstaterafelet och anvisar servicefirma så att Du.

Valmistaja antaa laitteelle vuoden takuun ostopäi- får snabbaste och bästa service. Metalltrådsfilter Futurum 800–serien och Futurum 800–serien. Tillbehör och reservdelar till till Futurum köksfläktar.


Hittade att det ska finnas en 6A glassäkring men kan för mitt liv inte hitta den när jag kikar. Vad har jag för köksfläkt ? Trivselkök - Service och Reservdelar till Franke-Futurums spisfläktar,rh:trivselkok. Köksfläkt Tender elc rf Franke,rh:elon. Streckade linjen visar koppling när glimlampa. Gottakströmställare tillkommit.


Kontrollera att säkringen är hel. Prova belysning och samtliga hastigheter så att Du vet vad som inte fungerar. Har du frågor om din köksfläkt ? På vår webbplats hittar du alltid information om drift, skötsel och felsökning. Kontakta oss för mer information. IKEA - LUFTIG, Väggmonterad köksfläkt , års garanti.


Läs om villkoren i garantibroschyren.

Skicka en reservdelsförfrågan om du inte hittar vad du söker. Det här är en spisfläkt med marknadens lägsta ljudnivå, endast dB(A) på den lägsta hastigheten. Den har tidsstyrd och ljudlös efterventilation på endast dB( A). Fläkten har även marknadens högsta osuppfångning på 9. Välj din butik: Sökningen gav inget resultat.


Funktion, design och kvalitet. När du beställer en köksfläkt med varumärket Franke kan du vara säker på att du får en produkt med hög kvalitet, innovativ funktion och design i världsklass. Detta är anledningen till att vi är marknadsledande. Det nya företaget fick namnet.


Den största divisionen är ”Kitchen Systems” där Franke Futurum ingår. Franke Alliance ett givet val Viktigt var därför valet av Franke Alliance, marknadens enda specialutvecklade köksfläkt för hyreshus med centralventilation. Det är alltså en uråldrig fläkt av standardtyp (typ 70-tal, Futurum ), inbyggd i ett skåp med fläktslang upp till ett hål högt upp i skåpet. Den platta synliga delen hade långa skruvar som jag lossat.


De fäste dock inte i virket i skåpet utan gick rakt upp i plåtlådan med motorn inne i skåpet. Plåtlådan inne i skåpet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения