onsdag 1 november 2017

Antik kakelugn

Hos Mariebergs hittar du antika kakelugnar i olika stilar och prisklasser. Intresset för antik inredning har ökat och hos oss kan du hitta antika kakelugnar som kommer att passa perfekt för ditt hem. En kakelugn blir en vacker, trevlig och användbar detalj, oavsett om du väljer att placera den i en stuga, en funkisvilla eller på en herrgård.


I dag finns det ett stort intresse för antika kakelugnar och vi . Hitta din kakelugn hos oss!

Delar av vårt sortiment av runda helvita sekelskiftes kakelugnar. Denna kakelugn är helt i original förutom fotställningen som är nytillverkad efter gammal förlaga. Norrköpings kakelugnsmakeri utför renoveringar och arbeten med k. Våra kakelugnsmakare har både bred kunskap och lång erfarenhet av yrket och vi kan givetvis erbjuda lösningar med allt runt omkring er kakelugn som skorstensrenoveringar och övriga arbeten som hör till er . Nackdelen skulle kunna vara att det kan vara lite dyrare, och att du aldrig kommer att göra det där ”klippet”: att köpa en värdefull antik kakelugn på Blocket för en spottstyver!


Troligtvis kommer du inte att göra det ändå. Men visst kan annons-marknaden erbjuda fantastiska tillfällen och de allra flesta som lägger ut en . VISST ÄR DET NÅGOT ALLDELES SPECIELLT MED EN SPRAKANDE BJÖRKVEDSBRASA I EN ANTIK KAKELUGN ?

CHRISTIAN NOSSBRING OCH HANS KOLLEGOR PÅ NORRKÖPINGS KAKEUGNSMAKERI ÄR SPECIALISERADE PÅ ATT RENOVERA, BEVARA OCH SÄTTA KAKELUGNAR FRÅN . Vi kan hjälpa er med allt för att få en fungerande eldsta oavsett om det bara gäller en omsättning av en utdömd kakelugn eller om ni vill installera en ny kakelugn där det aldrig stått en tidigare. Vi utför uppsågningar i golv samt stenläggning, fundament för kakelugnen och tätar skorstenar som läcker eller monterar nya . Rivningen av anrika Dingersjö värdshus pågår för fullt. Nedplockade, genomgångna och nedpackade gamla kakelugnar som är redo att sättas upp i sitt nya hem. En kakelugn sköter sig i stort sett själv men ska besiktigas av sotare minst vart tredje år, men kan också ske oftare beroende på hur pass mycket man eldar i sin ugn.


Som tur är går allt i vågor och idag ser vi en trend att folk faktiskt bevarar kakelugnar i sina hem samt vill installera en antik kakelugn , just för att det är en . Vi är specialister på antika svenska kakelugnar och har arbetat med montering och försäljning i år. Varje kakelugn i vår samling är unik och finns som regel bara i ett exemplar. Vi har mer än 1originella ugnar i lager. Vi på Anders Murare har lång erfarenhet av att renovera och sätta upp antika kakelugnar. Vår mångåriga erfarenhet och känsla för hantverket är en garanti för att du får ett fackmannamässigt utfört arbete och ett bra slutresultat.


En kakelugn är inte bara en värmekälla, det är en vacker möbel att beundra som passar i både. Jättefin vit antik kakelugn med målade band. Vill du köpa en gammal, antik eller ny kakelugn ? Med många års erfarenhet i det genuina hantverket, tillsammans med mycket kompetenta medarbetare erbjuder vi hjälp med hela processen från val av kakelugn till den blir uppsatt och godkänd.

Nyligen färdigställdes ännu en unik kakelugn till en kund i Örgryte. Att sätta en så pass gammal kakelugn på plats i ett modern fastighet kräver specialistkunskap och lång erfarenhet något som vi på . Vi säljer, köper, monterar och sätter om kakelugnar. Vi säljer, köper och sätter upp kakelugnar.


Kakelugnsmakarna i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения