fredag 1 september 2017

Påfyllning ac

Har din AC i bilen slutat fungera eller fått sämre effekt? Ett AC system behöver service för att fungera effektivt. AC fungerar så kan en ac -service ge en ökad livslängd samt att du undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden.


Fylla på AC själv har aldrig varit enklare. Vi har produkter som alla kan använda.

Gör det själv kit för ac. Fyll din ac till rabatterade priser. Nu med nya Premiumslangen! Ventil i metall i hög kvalitet. Premium-KIT med burkar för påfyllning av din AC.


Lägg till i varukorgen Mer. Ac - påfyllning - bilverksta bilservice, ac -service, allbilsverksta bilar - begagnade, bilar - nya, bilriktning, bilskadereparationer - företag, adresser, telefonnummer.

AC - påfyllning inklusive felsökning hos Mekonomen-anslutna Huddinge Bilservice. Här visar vi hur enkelt det är att använda våra produkter. I filmklippet använder vi Premiumslang och fyller i. Passar alla bilar som använder R134a eller R12. Hitta närmsta Vianor- verkstad här och få servicen utförd redan idag! Olagliga lösningar för att fylla på kylmedel i klimatanläggningar kan göra bilen till en brandbomb.


Detta enligt en varning som Sveriges. I have an jetta, the blower still blows strong, its just the air is not coming out cold. En fungerande AC (Air Condition) är ett måste i din bil, inte minst under de varmaste sommarmånaderna.


Det finns en mängd AC -certiferade Mekonomenverkstäder som hjälper dig att reparera en trasig AC - eller få igång en som fungerar lite sämre. Bilklimatet (värme, kyla och ventilation) är en viktig del av ditt billiv. Nedan beskrivs kortfattat de förändringar som införts. Förtydliganden kommer att fortlöpande publiceras. Kom gärna med förslag och telefonnr mvh aidin.


Vid en felsökning kontrolleras funktionen på ac :n.

Om det konstateras att gasen har läckt ut tas ställning till om det ska fyllas på eller om AC -systemet på något sätt måste repareras innan påfyllning av gas kan ske. Vårt företag erbjuder AC -Service för små och stora fordon. Vi är certifierade och erbjuder både drop-in och tidsbeställmimg.


AC -servicen består av provtryckning samt påfyllning av köldmedel. Kostnaden för en AC -Diagnos 4kr. Välkommen till BilAirCenter! Kontakta oss genom vår hemsida!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения