fredag 1 september 2017

Ebeco värmekabel

Behöver du hjälp att installera en värmelösning från Ebeco ? Här hittar du alla manualer du kan tänkas behöva. Vi har ett stort sortiment av parallellresistiva kablar med konstant effekt och självbegränsande egenskaper samt serieresistiva kablar med mineralisolering eller teflonisolering. Våra kablar är utvecklade för att klara de tuffaste industriella applikationerna och vi hjälper gärna dig att matcha ditt behov med rätt värmekabel och . F-är en självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter.


Eftersom värmekabeln sköter sig själv, får du alltid jämn värmefördelning och kontrollerad förbrukning.

F-har även en välbeprövad aluminiumskärm som gör kabeln robust men busenkel att installera. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner!


Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Ebeco värmekablar hjälper dig att slippa frusna rör och fallande istappar när kylan kryper på. Med en värmekabel från Ebeco kan du enkelt förebygga skador och läckage orsakade av frostsprängda rör och vattenledningar.


Multiflex är en värmekabel för golvvärme. Kabeln är isolerad med teflon och har en mycket lång livslängd på grund av sin extremt höga temperaturtålighet. I uterum kan värmekabeln också spacklas in i ett skikt på minst m.

Golvvärme och värmekabel från Ebeco , Heatit och Thorin Tsom skapar sund och skön värme. Frostskydd och isfria tak med bra värmekabel. Ebeco Värmekabel för stuprör och hängrännor. Produkter VÄRMEKABEL Ebeco.


Ebeco har skapat olika golvvärmesystem för att kunna tillhandahålla en lösning för alla slags rum, underlag och golv. Oavsett hur dina värmebehov ser ut så kan du vara säker på att det är enkelt och tryggt att installera Ebeco golvvärme. Ebecos produkter ger inte bara möjlighet . Mångsidig frostskyddslösning.


Vanliga användningsområden är avloppsrör, vattenrör och vattenmätare i t. Du fäster den enkelt i rännan med hjälp av Ebeco Smartclip och ansluter till ett jordat vägguttag, 2V, via jordfelsbrytare. På Ebeco har vi jobbat med värme sedan Ebbe Larsson grundade bolaget i slutet av sjuttiotalet. Idag är vi ett familjeföretag med marknadens mest kompletta sortiment av golvvärme.


Frostvakt kan användas utvändigt på . Vi levererar värmelösningar inom fyra . Kabeln har extra hög temperaturtålighet vilket ger en mycket lång livslängd. T-är en intelligent, självreglerande värmekabel som själv känner av den omgivande temperaturen och reglerar sin effekt därefter. Genom sin uppbyggnad med återledare . De självreglerande egenskaperna för värmekabeln T-gör den enkel att förlägga och installera.

Kabeln förläggs enkel väg och fästs med Smartclip eller limmas i rännan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения