tisdag 5 juli 2016

Nbe 1000 priser

Maskinen är helt ny och särskilt utvecklad och anpassad för skönhetsbehandlingar för ansiktet och för kroppen. En skön och avkopplande behandling med synliga resultat på första behandlingen. Vid ett specifikt område beräknas priset på hur lång tid behandlingen tar. Prislista för behandling med NBE deep skin.


Behandlingen boostar huden med mycket vitaminer och näring samt ökar fukthalten och elasticiteten i din hud.

Prova en prova på behandling för reducerat pris och bli helsåld du med! Vi arbetar med en apparatur som heter Deep Skin där vi med en snäll slipteknik som på ett milt sätt slipar bort döda hudceller. Ljuvliga behandlingar utan kirurgiska ingrepp!


NBE är ett genombrott i kampen mot hudens åldrande. Kombinationen av NBE tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen ger enastående effekter tack vare att serumen kommer ner på djupet i huden. Synliga resultat uppkommer redan efter . VAD ÄR NBE FÖR SLAGS BEHANDLING?


NBE står för Nannic Beautifying Energy.

Med NBE utrustning (maskin och specialutvecklade krämer) utförs skönhetsbehandlingar för både kroppen och ansiktet med hjälp av Radiofrekvens och värme, det vill säga . Skönhetsbehandlingen som tagit Sverige med storm. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. Cristakliniken erbjuder det mesta, Från fettfrysning med Cool Shape för att reducera fettdepåer utan kriurgi, massage för spända muskler och ansiktsbehandlingar för både tonåringar och vuxna.


Cristakliniken hjälper dig att få den kropp, den självkänsla och utseende du vill ha på naturligt vis. NBE är succémetoden för hudföryngring och som omedelbart ger synliga effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur. Tack vare den avancerade anti-ageteknologin och de cell-identiska serumen uppkommer synliga resultat redan från den första behandlingen.


Bilderna ovan fr vänster är före och efter behandlingar utförda av Carina Hoffman. Enbart massage vid stelhet och värk eller före annan behandling. NBE 5Ovanstående priser med.


Effektivt, säkert, smärtfritt. Ditt sökande efter naturlig skönhet och nyckeln till ungdomens källa är nu över. NBE heter lösningen som förenar yttre och inre skönhet med välbefinnande.


Från succén NBE kommer nu NBE Deep Skin, unikt utvecklad för djupgående behandlingar. Snabbt ansiktslyft med elektromagnetiskt system.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения