tisdag 12 juli 2016

Vedpanna gjutjärn

En enkel klassisk gjutjärnspanna med självdrag som har total avsaknad av fläkt, keramik och andra utbytbara delar. Vedpannan är helt konstruerad i gjutjärn vilket borgar för en lång livslängd och låga underhållskostnader. Vi är Sveriges ledande återförsäljare av vedpannor i gjutjärn. Vi har erfarenheten , kunskapen och sortimentet!


Tillverkad med gjutjärnssektioner som är sammanpressade och förankrade med genomgående bult.

Detta borgar för en mycket lång livslängd för din värmepanna. En vedpanna är lättskött, robust och effektiv. Trä är dessutom en billig och mycket miljövänlig energikälla, då den är förnyelsebar och moderna pannor är konstruerade så att merparten av skadliga rökgaser förbränns redan inne i anläggningen.


En korrekt installera modern vedpanna dockad med ackumulatortank på . VIADRUS U värmepannor tillverkas i gjutjärnsektioner som är sammanpressade och förankrade med genomgående bult. Detta är en välbeprövad teknik som ger mycket lång livslängd för din värmepanna. Sotare, rörinstallörer och hela VVS- branschen är öve.


Ingen vill ju elda för kråkorna.

Här är en guide för dig som planerar att köpa en vedpanna för första gången eller för dig som vill byta ut din gamla. Den klarar likt värmepannan Uatt förbränna ved med upp till fuktighetsgrad. Mitt i Europa ligger Tjeckien. Hefaistos är en av få vedpannor med en vettig . Landet var under mellankrigstiden en av världens ledande industrinationer.


Tjeckien har snabbt anpassat sig till övriga Europa och har goda utsikter för att åter placera sig bland de stora industrinationerna. Ringde återförsäljare som påstår att plåtpannor har en livslängd på 5- år, det lät ju inte klokt. Med det perspektivet så kan man ju inte köpa annat än gjutjärn , inte fan kanman lägga 30. Pelletspanna och oljepanna ROYAL är en effektiv och kompakt värmepanna av gjutjärn för pellets- och oljeeldnin och den är enkel att installera och använda.


Här visar vi vår vedpanna i plåt och gjutjärn med effekten 40kW. Min far ska installera en ny vedpanna och han bad mig ta reda på om det finns några fördelar med in i gjutjärn. Det sas förr att man skulle. Tyvärr är dom flesta gjuterier nerlagda och då är enda lösningen en roster av rätt sprödd material. Vågar man slänga en vedklabb på den?


Sju av nio testade vedpannor för småhus har en verkningsgrad på procent eller bättre när de kopplas till ackumulatortank. Som mest skiljer det procent i effektivitet.

Energimyndigheten har testat nio vedpannor för småhus på den svenska marknaden. I testet har vi mätt upp vedpannornas effektivitet, . Jag funderar på att skaffa en ny vedpanna. Men vilken ska man välja? Värmebaronen, Combi heat, Nibe etc. Någon som känner till de nämnda eller några andra bra.


Har en år gammal Albin nu men den börjar vara slut. Har du egen erfarenhet av alla vedpannor eftersom du vet att viadrus är den sämsta. Sen kan man ju undra varför dom inte har sp test logga någonstans när dom säger att det är sveriges första miljögodkända panna i gjutjärn.


Verksamheten bedrevs tidigare i Kode utanför Kungälv. De säljer en vedpanna som heter Viadrus och den går även att elda pellets med en ombyggnadssats. Jämför priser och läs recensioner på Värmepannor.


Välkommen till PriceRunner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения