torsdag 21 juli 2016

Pannkakslagg gjutjärn

Jämför priser och läs recensioner på Kastruller och Stekpannor. Välkommen till PriceRunner! Det finns pannkakspannor i flera olika material, men vanligast är gjutjärn eller belagt stål.


Fördelen med gjutjärnspannan är att den kan hålla hög värme under lång ti vilket är bra när du ska steka en stor mängd pannkakor. En crepepanna i rostfritt stål med beläggning blir däremot varm snabbare, och det är.

Carl Victor pannkakslagg gjutjärn är optimal för induktionsspis och funkar dessutom på alla andra typer av hällar. Fri från PTFE, PFOA och andra kemikalier. Hos oss hittar ni alla stekpannor och gjutjärnspannor ni behöver till köket, vi har alla de mest kända varumärkena. Dessa är tillverkade av noggrant kontrollerat råmaterial i form av rent tackjärn.


När du tillagar mat i en gjutjärnsgryta eller stekpanna avger kokkärlet en liten mängd hälsosamt järn till maten. Det finns bland annat en stekpanna, gryta, wokpanna, traktörpanna, grillpanna, såskastrull och stekgryta. Listan kan göras lång på . Carl Victor - Pannkakslagg Gjutjärn 23cm Trähandtag, kan användas på alla typer av spisar (inklusive induktion).

Design Göran Ek och Tillverkad i Höganäs. Vi är det enda kvarvarande gjuteriet i Skandinavien som producerar hushållsprodukter i gjutjärn. Grädda dina egna pannkakor i en äkta, fransk pannkakslagg eller galettepanna som man säger i Frankrike. Galette är boveteplättar från norra Frankrike som du kan både göra salta eller söta.


I Sverige äter vi gärna pannkakor serverade med sylt och grädde men du varierar enkelt smak. IKEA - SENIOR, Stekpanna, års garanti. Du kan även göra Crêpes som du . Läs om villkoren i garantibroschyren. Gjord av gjutjärn som sprider värmen jämt, håller kärlet varmt länge och ger maten en.


Skeppshult Gjuteri Traditional Stekpanna 28cm. HOLM By Woll Stekpanna 20cm. Ronneby Bruk Ultra Light Pro Stekpanna 28cm. En stekpanna av gjutjärn passar bra till alla typer av matlagning.


Vid stekning av helt kött får du en fin brynt yta utan att det bränner vid. Gjutjärn är också mycket slitstarkt och inte så känsligt för överhettning. Handdiska stekpannan i varmt vatten, helst utan diskmedel, och torka torrt med hushållspapper så att den inte rostar.


Gjutjärnen jag har har hållt hela livet och jag har dessutom fått dem i arv.

Man får i sig lite järn också när man steker. Förutom gjutjärn arbetar företaget även med att ta fram produkter i koppar, stål och trä som tillverkas på andra fabriker än den egna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения