torsdag 14 juli 2016

Murstock renovering

Väder och vin höga och låga rökgastemperaturer, sättningar och kondens gör tillvaron tuff för din skorsten. Skadorna kommer även smygande – det börjar med en liten spricka som växer och blir fler. Snart börjar skorstenen bli farlig – risken för brand ökar och för att giftiga gaser kan tränga ut i . Skorsten , renovering och underhåll.


Här hittar du tips om hur du underhåller din skorsten och bra att veta när du ska renovera skorstenen.

Murstocken på bilden finns i ett hus från 30-talet. Av vad jag kan se är den i betong. Den har målats med kalkfärg, vanlig färg och har sedan kaklats. Kaklet började sedan lossna beroende på fukt . Renovering av skorsten Beiträge 3. Vi utför skorstensrenovering med proffsigt resultat!


GAMMAL KÄRLEK ROSTAR INTE.

Precis som allt annat blir en skorsten gammal med tiden. Då kan det vara värt att se över den. Kanske tycker du om din eldstad och inte vill byta ut den mot en ny. Då är ett smart sätt att renovera den.


Det tryggar din familjs säkerhet på ett smidigt sätt. DET ÄR INSIDAN SOM RÄKNAS. En gammal och skadad skorsten kan orsaka problem med säkerheten i huset. I värsta fall kan en skadad skorsten leda till brandrisk eller förgiftning med giftiga gaser.


Så det är väldigt viktigt att renovera skorstenen i tid för att undvika riktigt farliga situationer. Behov av skorstensrenovering? Kontakta oss när du vill renovera skorstenen.


Information och produkter för skorstensrenovering. Installera insatsrör och skapa en motståndskraftig rökkanal i skorstenen. Läs mer om skorstensrenovering. SafeReal-metoden använder sig av lågtrycks-system för tätning av kakelugnens rökgångar.


Det innebär att ni får er kakelugn tätad och renoverad snabbt, effektivt och utan smutsig demontering.

I dagsläget har utvecklingen nått längre, och man kan genomföra en skorstensrenovering helt ifrån taket. Dessutom kan de flesta problem åtgärdas på några timmar. Det finns ett flertal tekniker att använda sig av vid renovering av en skorsten , och garantier på upp till år är vanligt beroende på vilken teknik man använder. Allt inom skorstensrenovering, skorstenslagning, skorstenstätning, ventilation och rökkanaler.


Ett smart sätt är att renovera den. Vi kan erbjuda Dig som kund det Du söker. Du står inför ett husbygge eller en renovering , kanske är Du redan i full gång.


En värmepanna eller en eldstad vill Du förstås ha, men vilken typ av skorsten är den rätta för just Dig? Vi hjälper dig hitta skorsten som Du söker och behöver. H Kamincenter har lång erfarenhet inom skorstensteknik och erbjuder såväl montering av nya skorstenskanaler som renovering av befintliga skorstenar och rökkanaler. När det gäller nya skorstenar bygger vi både murade tegelskorstenar och blockkorstenar. Många småhus har en befintlig murad skorsten.


Eller din öppna spis behöver konverteras till inbyggnadskamin. Något som tillför huset ett stort värde. Om man ska installera en fristående braskamin eller inbyggnadskamin och inte har en skorsten , så kan det bli en dyr historia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения