fredag 8 juli 2016

Öppenspis insats

Contura iClassic Kamin- insats för öppen spis som överbryggar gränsen mellan tradition och . Contura iär svart och finns med lucka i glas eller gjutjärn. Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort känslan av att ha en vacker öppen spis. Med en kassett kan du få en grund för att själv skapa din drömspis.


Samtidigt får du en effektiv tilläggsuppvärmning i huset.

En spiskassett har en låg. Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. För att få en välkommen värmevinst istället för en onödig förlust, krävs en modern , effektiv insats som Sverigekassetten. Med sin rymliga eldstad och stora vinklade glasytor ger Sverigekassetten samma känsla och upplevelse som en öppen spis.


Skillnaden är bara den att du får mångdubbelt bättre värmeekonomi. Du förvandlar då en öppen spis till en effektiv eldstad som ger ett rejält värmetillskott till din bostad. På marknaden finns idag ett flertal kända fabrikat av kassetter och kamininsatser av vilka bl a kan nämnas Keddy, Jötul och Contura. När man ska frimura använder man en insats i stål eller gjutjärn att bygga runt.


Söker du en spiskassett, kassett, insats öppen spis , insatskamin?

Vi erbjuder många olika öppen spis -kassetter och spiskassetter. Våra spiskassetter är tillverkade av genuint gjutjärn och passar alla typer av öppna spisar. Köp en snygg spisinsats till en öppen spis. Här finns inga andra begränsningar än fantasin. En kassett eller insats kan med fördel användas för frimurning, dvs.


En snygg skapelse med putsad yta, några fack för vedförvaring och snygga spotlights tar eldningen till en helt ny nivå. Varför inte ta en hel vägg i anspråk . Kassetten ger dig möjlighet att effektivisera uppvärmningen på ett billigt sätt – de är dessutom ofta enkla att montera och ger dig bra kontroll över förbränningen. Hej, Tänkte sätta in en insats i min öppna spis i huset från 40-talet. Då måtten är lite udda verkar det som om Energikassetten passar bäst. Insatskaminer – kamin med insats - Kaminexperten kaminexperten.


Genom att montera en kamininsats ökar du verkningsgraden. SV: Insats till öppen spis. Har sett flera lyckade lösningar med den typen av modernisering av eldstaden. En granne monterade en liten variant i sitt lilla mysiga hus, men han kunde inte elda många pinnar åt gången innan det vart bastu. Räkna med att elda löv, . Vi har byggt och installerat eldstäder till Markus Näslund i Ö-vik, Börje Salming i Stockholm, murat och putsat spis i ”Sommar med Ernst”.


Elektrisk öppen spis - Cavalli.

Få saker kan göra lika mycket för ett hem som en öppen spis. Här hittar du verkligen det som skiljer ett vanligt, grått hem från ett lyxigt och mysigt ställe där hela familjen kan samlas. Det finns få saker som är lika mysiga som att sitta vid som en vacker, värmande och öppen spis.


Hos WeGot hittar du brännare, insatser och . Insats Öppenspis - företag, adresser, telefonnummer. Utför murning av öppna spisar och grillar. Här är en bild från Västergötlands museum som en gång varit en förlaga åt en kund.


Nordiska Skorstensprodukter AB och deras sortiment inom kaminer och spisar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения