tisdag 12 juli 2016

Rökgasfläkt

Rökgasfläkt för alla typer av braskaminer och öppna spisar. Vi säljer kompletta rökgassystem. Systemen består av rökgasfläktar med tillhörande automatik som säkerställer ett effektivt drag i skorstenen, så att förbränningen fungerar optimalt. Vi kan lösa alla problem med skorstensdrag och vi levererar bl. Köp rökgasfläkt för ökat drag i rökkanal hos ventilation.


En rökgasfläkt behöver du när du har för dåligt drag i skorstenen.

Fläkten skapar ett snabbt drag och på så sätt undvikes sotfläckar och rökläckage och det blir enklare och säkrare att tända en brasa. Här säljer vi rökgasfläktar och tillbehör till din skorsten. Exodraft skorstensfläkt RSV är en utflödesfläkt som är byggd med ett starkt vertikalt utflöde. Eftersom skorstensfläkten monteras uppe på skorstenen så skapas ett vakuum i rökkanalen och skorstenen.


Skorstensfläkten kan användas för alla sorters bränsle men är framför allt lämpad för hårda bränslepannor, eldstäder och . Om du installerar en rökgasfläkt på skorstenen och tillhörande styranordning har du alltid kontroll över draget i din skorsten. När rökgasfläktar går skapar de ett undertryck i skorstenen som både tar bort rök och tillför förbränningsluft till eldstaden. En rörgasfläkt garanterar därför en effektiv förbränning.

Om du har problem med att tända kan det bero på att du använder fel bränsle eller på dåligt drag i skorstenen. Draget i skorstenen orsakas av skillnaden mellan den höga temperaturen i skorstenen och den lägre temperaturen utanför. Bor du i ett nyare eller renoverat äldre hus med en eldstad men får inte riktigt fyr på elden?


Med en rökgasfläkt löser du ofta problemet. Draftbooster är en ny skorstensfläkt som är lätt att installera. Förbättrar drag i kaminer, ugnar och öppna spisar. Inga ingrepp krävs därför på själva skorstenen. Fläktens låga profil gör den till en diskret kompakt . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS.


Välkommen till PriceRunner! Ett optimalt skorstensdrag direkt. Du får mer tid att njuta av full komfort med eldstaden. Lös dina problem med en exodraft rökgasfläkt.


Systemair rökgasfläkt ZRS1samt 1för ökat drag i rökkanaler. Conturan har tydligen även en primärluft, ett litet fyrkantigt hål som mynnar ut under toppen, där ryker det in om man stänger ytterdörren för tidigt. Jag har fundering på att sätta dit en rökgasfläkt , skulle det kunna avhälpa problemet?


Rund rökgasfläk av gjuten aluminium med horisontell avluft.

Tål temperaturer på upp till 2ºC. Monteras ovanpå skorsten, och är enkel att öppna för service. Snabb och enkel tändning, Du får garanterat lätt att tända brasan, oavsett placering, väderförhållanden eller hur skorstenen passar för eldstaden.


Ingen rök eller lukt, Med rätt drag i skorstenen får du inte in någon rök i rummet när du tänder brasan eller fyller på bränsle – eller medan elden brinner. På det sättet undviker du .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения