måndag 18 juli 2016

Granngården pellets

Hitta pellets eller värmepellets för eldning i pelletspanna, pelletskamin eller pelletsbrännare hos oss. Köp pellets på säck, lösvikt på bulk eller pall direkt online med fri frakt direkt till dörren här. Scandbio pellets är en 1 förnybar energikälla. Den tillverkas genom att pressa samman restprodukter från skogs- och sågverksindustrin, såsom flis och olika typer av spån.


Egen råvara och egen produktion ger högsta leveranssäkerhet och trygghet för dig. Det är ett hästfoder med hög fiberhalt vilket gör att det passar bra till hästar med känsliga magar.

Passar även andra vuxna hästar som har extra behov av protein eller om grovfodret har ett lågt proteininnehåll. Minsta beställningsbara kvantitet är stycken säckar. Välkommen till PriceRunner! Värmeloggs är ett bra alternativ till vedeldning och är det perfekta bränslet för till exempel braskamin och kakelugn och brinner med en jämn lugn låga i cirka timme.


Varje pall innehåller paket med kg värmeloggs, totalt 9kg. Butiken har haft slut värmepellets sedan helgen. Efterfrågan är större än tillgången på pellets i vinter.


All pellets , all ved och all loggs.

Enköping Det är brist på ved i Sverige och nu märks det även i butikerna i Enköping. Leveranstiden för pellets ligger på dagar från leverantör mot normalt tio dagar. Hästfodret har utvecklats av Lantmännen Kraffts före detta vd PG Åhäll. Enligt ett pressmeddelande har . Pellets ur det blå sortimentet.


Efter ett par minuter blir det en fin låga. En fylld pelletskorg vars höjd och diameter är cirka centimeter brinner i ungefär timme. Granngården lanserar eget hästfoder.


Jag har kört med KRAFFTs sortiment med grun och groov. Vi är födda på landet och rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi bred kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Karta och vägbeskrivning.


Jag har hört från ett flertal håll att man gärna ska blötlägga pelleterat foder, som till exempel GROOV eller GRUN när man fodrar med detta. Orsaken skulle vara att man sett samband mellan. Vänligt bemötande av ,fin service av killarna som kommer med pellets lev är väldigt service inriktade.


Träpellets (bild ovan) var från Stora Enso, kostade runt kr för en kilos säck.

Hampellets kostade lite mer, kr tror jag det var, säcken var ungefär samma storlek. Hyggligt vetenskapligt testade vi uppsugningsförmågan på diskbänken hemma. Folk hade testat ha dem i matare, fågelbord och på backen. Ingen småfågel tycktes äta. Kanske mer lämplig att skriva för kråkfåglar?


Hönsfåglar gillar det säkert också?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения