fredag 22 juli 2016

Ventilationsslang 125mm

Töjbar anslutning 75- 125mm (1). Typ: Aluminiumslang(drasut) (22). På insidan av slangen fi. Besök en utav våra lågprisbyggmarknader – Alltid äkta lågpris. Används till 1mm dimension.


Ventilationsslang Rollflex 125mm 4m.

Konstruktion och egenskaper Slangen kan böjas och fixeras i önskat läge. Diametern kan förändras genom vridning. Tillverkad av slagtålig polystyren. Andra bruksområden är utblås från torktrumlare och torkskåp, eller från punktutsug. Det mjuka utförandet ger god . Här kan du även välja vilket mått du vill ha på din ventilationsslang.


Olika sorters flexrör och ventilationsslang , avsedda att användas som flexibla kanaler inom ventilationssystem. Köksfläktslang, ventilationsslang och aluminiumslang träs ovanpå detaljer med nippelmått och tätningslist.

Isolerad imkanal 125mm 4m Detta är produkten som gör din köksfläktsinstallation lekande lätt. Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura. Flexibel slang som kan användas till mycket, t. Lågt pris hos Skorstensbutiken! Perfekt för den professionella odlaren som vill slippa onödigt extraljud från sin fläkt.


Fläkten är 43x43x43cm och har in- samt utsug på 125mm i diameter för slang montage. Fler produkter från samma kategori. Hej, jag har köpt en köksfläkt på IKEA och med denna fick jag med ett flexrör med 120mm diameter.


Som imkanal har jag blivit rekommenderad 1mm. Funktion, för allmänventilation . Innerhåller ingen silikon. Slangen är lätt, mycket flexibel, axiellt hoptryckbar och svårantändlig.


Lämplig slangklämma: Clipklämma . Hos Velltra hittar du alltid varor till bra priser! Ljudreducerande och flexibel ventilationsslang tillverkad i aluminium. Reduktionsventil för anslutning av en 1mm ventilationsslang till en 1mm slang.


Metallslang, Polylock, flexibel, SYProdukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения