torsdag 14 juli 2016

Värmegolv ebeco

Modern golvvärme för alla rum och golv. Hos Ebeco hittar du energismarta system för värmegolv , med smart styrning och isolering speciellt framtagen för golvvärme. Vi kan det mesta om energieffektiv elektrisk golvvärme. Varmt välkommen till oss!


Vår golvvärmesystem sprider värme i hundratusentals hem och fastigheter. Ebecos EB-Thermserie består av fyra golvvärmetermostater utvecklade för enkel, snygg och energieffektiv styrning av golvvärme.

Det ingår en termostat i alla våra golvvärmekit, men de kan också köpas separat. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med din golvvärme från Ebeco. Därför erbjuder vi års garanti på våra produkter. Vi samarbetar också med ett stort antal kunniga elinstallatörer som kan hjälpa dig att installera golvvärmen.


När det gäller elektriska installationer finns det nämligen föreskrifter som måste följas. Foil Kit är den perfekta lösningen för golvvärme under trä - och laminatgolv. Smidig förläggning och minimal bygghöjd!


Märkt med Energy Saver, utmärkt för dig med koll som har koll på elräkningen. Men beroende på förutsättningar, underlag och golvmaterial finns det olika saker som du behöver ta hänsyn till.

Effektbehovet för olika rum varierar. Man kan generellt säga att klinker- och stengolv . Vi vet att energiförbrukningen är viktig för dig. Därför har vi tagit fram ett komplett sortiment isolerskivor för golvvärme , så att du alltid ska kunna hitta en isolerlösning som passar ditt behov - oavsett vilka förutsättningar du har i rummet.


Lär dig mer om golvvärme och energiförbrukning. Hos oss kan du köpa olika paket och tillbehör för golvvärme. Golvvärmens uppvärmningstid avgörs . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Ebeco Cable Kit är ett flexibelt och komplett golvvärmesystem för energieffektiv uppvärmning. Ebecos golvvärmelösning för trägolv består av en tunn folie, endast mm.


Den är lätt att installera och. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Barfota mot ett varmt golv. Var passar det med värmegolv ? I bad- och duschrum, men också i hallar där man slaskar ner med blöta skor, hundar eller droppande paraplyer och kläder är utmärkta ställen för golvvärme.


Du får snabb upptorkning så vätan . Kabeln är smidig och lätt att böja vilket förenklar installationen avsevärt. Sätt fast kabeln i golvet med tejp eller limstavar, i paketet ingår både fixeringstejp och limstavar s.

Ebeco Värmegolv - företag, adresser, telefonnummer. Ebeco är ett familjeföretag och är ett av Skandinaviens ledande företag inom elektrisk golvvärme , frostskydd och andra värmelösningar. Ebeco vill att det ska vara tryggt och enkelt att få varma och sköna golv därför har de driftssäkra och energieffektiva produkter.


Oavsett om du vill värma upp en hel villa, en källare eller ett . Håller på att gipsa badrummet på vån 2. Elektrikern som skall koppla in värmegolvet kommer inte hit förrän alla väggar är gipsade, Hur skall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения