tisdag 19 juli 2016

Kamin med ugn

BILD: kökspanna vattenmantlad vedkamin med ugn och stor stekhäll modell selmac Aqua H2o värmer en 600 . En mycket prisvärd kamin i hög kvalitet med ugn och spisplatta. Fungerar som snygg reservspis när elen går eller varför inte ställa den i fritidshuset och utnyttja denna snygga gjutjärnskamin till fullo. MBS Olympia plus är en mycket prisvärd kamin i hög kvalitet.


Med en bra effekt på 12kw och en riktig kokplatta gör den sig perfekt i lilla jaktstugan.

Boka hembesök, handla eller fråga oss. Med våra hantverkare och installatörer blir din kamin lösning rätt för hus, lägenhet, sommarstuga eller vindsvåning. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme. Vi erbjuder braskaminer, kaminer , eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar.


Hos Tulikivi hittar man de traditionella täljstensbrasugnar, Kermansavi keramiska kakelugnar, bastuugnar både el och vedeldade, olika naturstenar för trädgår och inreding sammt hushålls keramik. Vi renoverar även antika vedspisar och kaminer med års garanti. Funderar du på en braskamin ? Förutom att vi säljer braskaminer , kakelugnar, insatsrör och spiskasetter så hjälper vi till med hela installationen.

Vi hjälper er också med slutbesiktning som . En braskamin är ett bra alternativ för trivseleldning. Det är mysigt att sitta framför brasan under en kall vinterdag eller en regnig höstkväll. Kom ihåg säkerheten då du eldar och använd alltid torr, ren ved. Faster Greta i helfigur, med ugns- och kaminluckorna stängda. På rundstången på sidorna hänger du de medföljande tillbehören.


Kontakta mig för kamininstallationer. Vi har kaminer i olika modeller och storlekar. Hitta en kamin som passar perfekt hemma hos dig och enligt dina behov.


Köp den hos en av våra återförsäljare. En kamin är en anordning avsedd för uppvärmning genom förbränning av brännbara material som till exempel ve pellets, kol eller koks. Till skillnad från en värmepanna placeras kaminen i det utrymme den skall värma.


Till sin uppbyggnad gentemot en kakelugn är kaminer av metall och värmer utrymmet snabbt efter att . Nov kaminer - fakta och pris. Kokplatta finns som tillval och kan vara bra att ha vid strömavbrott och hemmamys. Täljsten med kokplatta Typ: Handöl T.

Liten med stor lucka Typ: . Den höga vikten och graden av förädling förstärker tillhörigheten till tidigare års klassiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения