måndag 18 juli 2016

Smalspis ved

En köksspis med kokplatta, endast 3mm bred. Anslutning: Topp, bak eller sida. Välj mellan svart eller antracitgrå. Med en köksspis kan du både värma maten och rummet samt skapa en härlig mysfaktor i rummet.


Vi säljer Lohberger, Viking och Smålandsspisen.

En smalspis är en klassisk gjutjärnsspis och är mer än bara nostalgi. Du får en skön och praktisk värmekälla i ett kök, som även är trevlig att laga mat på. Smalspisen passar lika bra i ditt hem som i fritidshuset.


Inte minst viktigt är smalspisen en utmärkt reservvärmekälla, om strömmen skulle gå. Hur mycket skulle ni spara om ni eldar med ved en gång och dagen och sänker uppvärmningskostnaden med ? Vi har en smalspis i köket, . Storlek på vedspis - för och nackdelar?

Detta samtidigt som konvektionsluft håller glasets utsida svalt och förhindrar att du bränner dig. Här hittar du ett brett urval av klassiska vedspisar som Smålandsspisen, Idun och Barnspisen tillsammans med Viking som har en lite modernare design. Oavsett om du letar efter en gjutjärnsspis för inmurning, en smalspis eller en fristående spis i retrostil kan vi hjälpa dig med det! I vårt sortiment hittar ni även alla tänkbara tillbehör och reservdelar. W1-Liten, enkel och effektiv.


Celtic ved EcoIdro pellets Tala ved Olivia ved Smalspis Lund Vermont Castings Aspen ex. Detta är bara ett mindre urval av de vattenmantlade eldstäder som finns. Använd länkarna under kontakt för utförligare sortiment. Kaminpanna walltherm upp till verkningsgrad ex.


Ved är en traditionell uppvärmningskälla som existerat i många år. Det har åter igen blivit en trend att elda med ved. Bland annat genom att använda den klassiska vedspisen, en gång hemmets centrum för värme och matlagning.


Mycket av varför en vedspis åter igen har blivit populär är att både olja och el kostar allt mer, . Varning: Sista varan i lager! Meddela mig när tillgänglig. Traditionen att elda med ved är stark i Sverige.

Värmen från eldstaden var förr i tiden en överlevnadsfråga, idag utgör eldstaden ett bidrag till. Att det dessutom är Sveriges ända miljögodkända smalspis , gör ju inte valet svårare. Vi på Skorstensfolket har möjlighet att erbjuda en lägsta-pris-garanti på Morsö . Ankarsrum smalspis är en klassisk gjutjärnsspis som i dag tillverkas av Westbospisen i Reftele i Småland. En klassisk smalspis är mer än bara nostalgi.


Köksspisar finns hos Bastuspecialisten i Bromma. Lägg också märke till en stora. Låt brasan få ordentlig fart (minuter) innan luckan . En gammal vedspis är en räddare i nöden om man bor på landet. Har du bara ved hemma så håller du värmen och kan laga mat och baka även utan ström.


Vårda vedspisen rätt så har du en trygg, mysig värmekälla i många år framöver. Här får du vedspisexperten Fredrik Lindströms goda råd för en välfungerande vedspis. Vedspisarna är nytillverkade repliker på de gamla klassikerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения