tisdag 12 juli 2016

Värmemätare laser

Nedan presenteras vårt sortiment av IR-termometrar. Med en IR-termometer mäter man temperatur beröringsfritt och siktar med hjälp av laser. Detta är väldigt användbart, dels för att mätningen går snabbt och stora ytor kan på kort tid mätas av.


Dessutom är det säkrare eftersom man inte behöver gå precis intill den heta ytan . Partihandel den högkvalitativa och hållbara laser LCD IR infraröd digital termometer värmemätare temperaturmätning pistol tillverkad i Kina med våra professionella tillverkare och leverantörer i Kina.

Med en produktiv fabrik i Taiwan accepterar vi även beställningsbeställningarna. Kolla prislistan med oss nu. Produkten har fått ett väldigt bra betyg av våra kunder och är omtyckt för dess noggrannhet och låga pris. Drivs av AAA-batterier. Perfekt för att leta värmeläckor etc.


IR temperaturmätning med laser pekareInbyggd LED ficklampaHål. Har en laserpicka på jobbet som mäter temperatur.

Man siktar bara på måler och skjuter, jaha mitt kaffe är grader lite väl varmt för att drickas :-) Ojdå, glassen är -osv. Hur funderar denna pickadoll ? Väldigt rolig leksak iaf. LASERMÄTARE 3D LASERLINER COMPACTPLANE. Tredimensionell laser med magnetiska kläm- och vägghållare!


CompactPlane- laser 3D är utrustade med stycken 360° laser. Denna enhet är en KLASS LASER -produkt. Laserpunkt: Ømm vid m. FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR ELEKTRISKA. STÖTAR, SKA DU INTE TA AV HÖLJET (ELLER BAKSTYCKET).


Innan mätaren lämnar monteringsbandet påförs exempelvis en skräddarsydd etikett med laser på mätarens främre kåpa, som till exempel en unik streckkod och det allmännyttiga bolagets logotyp, adress och direktnummer till kundtjänst. Följ med på en rundtur i vår helautomatiserade produktionsanläggning . Tabell Metodförteckning – provning av värmemätare och termometrar. Typprovning av integreringsverk i värmemätar- applikation.


CZT till frugan ,, fan vilken rolig bil , undrar om och hur man koplar en turbomätare nästa undran e kan man stänga av antispinn på den , och sista hur vet man när motorn är varm finns ju ingen värmemätare ? Svenska, Infraröd värmemätare.

Vi hjälper dig inte enbart med att få dina kalibreringar utförda full kontroll över dina mätdon. Logga in på din egen sida och se utan kan också erbjuda mätteknisk rådgivning och utbildning i ditt mätdonsregister, kalibreringsstatus, kalibreringshistorik samt kalibreringsfrågor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения