fredag 22 juli 2016

Diesel pris per liter

Så här använder du sidan. För att uppdatera ett pris eller se karta till en station, klicka på den önskade stationen i listan. Svarta priser är inrapporterade av besökare, gröna av stationsägare samt olivgröna är riktpriser från bensinbolagen. Vid frågor kontakt din lokala säljare.


Bränslepriserna som används i USA är per gallon.

Priserna varierar normalt. Ett gallon motsvarar liter. Det enklaste är att dela priset på för att få ett hyfsat exakt literpris. Läs även våra tips: Hyrbil i . Listpriser på bensin, diesel , villaolja och övriga produkter. Varje dag är en resa mot bästa möjliga pris.


Vi vet att konkurrensen på din marknad är hård. Bränsle och smörjmedel är en stor utgiftspost för ditt företag.

Med oss som leverantör får du en partner som levererar kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vid årsskiftet höjdes nämligen skatten på bensin med öre och skatten på diesel med öre vilket över en natt gav oss pumppriser på 1kronor för bensin och 1kronor för diesel. Dvs bensin kostar ca krona och öre mer per liter bränsle jämfört med diesel , och detta trots att diesel innehåller mer energi. Varför ska diesel gynnas.


Ekonomiskt kan man enkelt säga att dieselbilar vinner på bränsleförbrukningen och förlorar på högt pris och hög årlig bilskatt. Dieselskatten är hög på . Oavsett vilket pris det står på pumpen debiteras du alltid veckolistpris minus eventuell rabatt. Våra lokala priser justeras ständigt så att de är konkurrenskraftiga.


Här ser du ett urval av våra . Trots de optimistiska siffrorna för effektivisering krävs att priset på diesel ökar till över kronor per liter , om den nya klimatpolitiken ska kunna bli verklighet. Den sista åtgärden för att driva ner utsläppen blir alltså att kraftigt beskatta bränslen som bensin och diesel , varför ett pris om över kronor litern för . Den maximala prisökningen är strax under kronor, säger Helene Samuelsson, kommunikationschef på Preem till DI. Drivmedelskoncernen Preem bedömer att priset på diesel kan komma att öka med över . För tredje dagen i rad sänker de ledande bensinbolagen sina riktpriser. Både bensin och diesel blir tio öre billigare per liter.


Hongkong är det dyraste bensinlandet med ett pris på kronor per liter.

Bensinen är dyrast i Hongkong och billigast i Venezuela. Sverige ligger på nionde plats på dyrast-listan. Efter höjningen är riktpriset för en liter diesel på bemannade stationer 14:kronor. På tisdagen låg riktpriset på 95-oktanig bensin på 1kronor per liter och 1 kronor litern för diesel i Sverige.


Men det verkliga priset ligger oftast en bra bit under det. Den prismedvetne bilisten gör ett klokt val i att tanka upp kärran i Västernorrland. Och den som vill få mest bensin för pengarna ska . Efter sänkningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 14:kronor.


Ledande bensinbolag sänker priset på bensin med öre per liter. Etanolen kostar liksom tidigare 12:kronor per. Vi har räknat på att båda bilarna använder liter per mil och att bensinpriset är kronor litern. Lokala prisavvikelser kan . Veiledende listepriser YX Truck.


Ovenfor finner du veiledende listepris for kjøp av farget og blank diesel ved bruk av YX Truckkort. I tillegg til de veiledende listeprisene kommer et lokalt transportpåslag .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения