onsdag 20 juli 2016

Ctc v35

Lättskött vedpanna för halvmetersved. CTC Vden lättskötta vedpannan för halvmetersved. Den har en märkeffekt på kW och arbetar med omvänd förbränning. Den sugande fläkten ger ett jämnt drag och en bättre kontroll över hela eldningsprocessen.


Ta bort emballaget och kontrollera före monteringen att produkten inte har blivit skadad under transporten. Anmäl eventuella transportskador till speditören.

Tillförsel av förbränningsluft sker med hjälp av en fläkt som sitter i rökröret direkt efter pannan och förser därmed pannan med förbränningsluft. Ovanför det keramiska rostret tillförs primärluften varvid veden . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra priser på allt från CTC Värmepannor till orientmattor! Vårt köpskydd garanterar dig en säker affär.


Välkommen till PriceRunner! Rinkaby Rör säljer VVS, Vedpanna på 35kW med sugande fläkt. Skorstensdiameter 1mm. Eldstad med volym på 1L, klarar 5m ved.

Funderar över vad som är en bra rökgastemp egentligen? Rökgastempen brukar ligga runt 1grader. CTC relanserar vedklassikern CTC V35. Pannan arbetar med omvänd förbränning. Efterbrännkammaren som arbetar med sekundärluft ger en nästan total förbränning av . Den nyutvecklade sugande fläkten ger ett jämnt drag och en bättre kontroll över hela eldningsprocessen.


Jag tänkte sätta in en pelletsbrännare i min vedpanna. Vilken typ av brännare rekommenderas av er? Måste man komplettera pannan med något, eller ta bort något för att det ska funka?


Har även batteribackup och trycktank. Vi har tillgång till hela CTCs sortiment på Vvedpanna och kan hjälpa dig hitta rätt. Vi levererar över hela Sverige . Alla priser inklusive moms. Fläktstyrd förbränning, sugande fläkt.


Avsedd för dockning mot ackumulatortankar typ st CTC Acktank inkl. Laddning mellan panna - acktankar skall ske med laddutrustning typ CTC Laddomat 21. Vedpannor – elda med förnybart bränsle som ger värme två gånger.


Veden ger både motion och gott samvete, genom att vara ett förnybart bränsle som inte tär på jordens resurser.

Men för dig som inte vill tvingas fastna vid ett energislag finns även möjligheten att kombinera med t. Byte av rökgasfläkt måste utföras av behörig installatör. Se till att pannan har slocknat och att spänningen är bruten. Tänk på att kondensatorn kan innehålla spänning även om pannan är strömlös.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения