fredag 8 juli 2016

Reco duo

Vi tillverkar vikportar för industri, garage och andra kommersiella byggnader. Portar som håller hög kvalitet, hög funktionalitet och ett konkurrenskraftigt pris. Våra vikportar som är starka som en rambyggd och isolerar som en sandwichbyggd!


Vikporten för dig med höga krav! Energibesparande med helt bruten köldbrygga.

Säker och robust konstruktion. Rambyggd med infällda gångjärn för skydd mot yttre angrepp. Högisolerad med bruten köldbrygga, stabil vikport med flexibel design. Läs och skriv rekommendationer om Duo -Service i Mjöhult.


Stark som en rambyggd och välisolerad som en sandwichbyggd. Anpassad för användning i kommersiella fastigheter, lantbruk och industrier. RECO Port AB, beläget i Västergötlan tillverkar vikportar, skjutportar samt takskjutportar med snabba leveranser till återförsäljare och kunder över hela Skandinavien.


Företaget tillverkar även specialportar enligt kundspecifika kundönskemål och portar till gruvindustrin.

Sterk som en rammebyg isolert som en sandwichbygd. Med en RECO DUO får du kvalitet i hver eneste detalj. I RECO DUO har vi brutt kuldebro og RECO DUO er en vedlikeholdsfri “energiport”. Som isolering er det brukt høykvalitets miljøvennlig styrenplast.


Du får en port stark som en rambyggd och med ett isolervärde som en sandwichbyggd port. Porten spesiallimes, hvilket borger for. Vi erbjuder försäljning och service samt reparation och rivning av hissar, portar, grindar, dockning och automation. Vi jobbar över hela Sverige. RECO Takskjutportar för porthål med begränsat utrymme i och omkring portöppningen.


RECO Duo gångdörrar är ett bra alternativ om en separat dörr önskas bredvid porthålet. Allt från avancerade lösningar med frekvensstyrda motorer till enklare kostnadseffektiva applikationer. Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika . Når du trenger ny foldeport, skal du ikke behøve å lure på hvilken konstruksjon som passer best.


Foldeport med høy kvalitet og funksjonalitet, for industri, andre kommersielle bygninger og garasjer. Ytterkledningen består av galvanisert og forhåndslakkerte stålplater, . RECO tilbyr idag ulike motordrifter med tillhørende styreenheter till foldeporter. Styreenhetene fåes i ulike utførelser, og inneholder muligheter til ulike funksjoner, relatert til porttype, driftintensitet og miljø.

Reco Duo 3-delt foldeport. Motorer og styresystem bidrar til økt produktivitet, forlenget levetid på porten, og minsker energitap .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения