torsdag 21 juli 2016

Ac fyllning

Gör det själv-KIT som är mycket enkla att fylla på i bilar, lastbilar eller skogs och jordbruksmaskiner. Om din AC -anläggning på bilen inte kyler så bra längre, så kan det bero på att köldmediet (gasen) har läckt ut. Man brukar räkna med att en kylanläggning till en bil kan förlora ända upp till av sin fyllning per år utan att det är något egentligt fel. Köldmediet R134a som de flesta av dagens bilar är fyllda med är ju inte helt . Kompressorn har snurrat på bra under förra sommaren och .

Priser på fyllning av din ac i bilen Billigast i sverige AC Fyllning påfyllning av ac köldmedium hydrocarbon gas vi fyller ej med RR134a. Nya lagkrav gällande AC -service i fordon. Nedan beskrivs kortfattat de förändringar som införts. Förtydliganden kommer att fortlöpande publiceras.


Läcksök fordonet igen för att försäkra dig om att allt är tätt i ditt system. Har din AC i bilen slutat fungera eller fått sämre effekt? Ett AC system behöver service för att fungera effektivt.


AC fungerar så kan en ac -service ge en ökad livslängd samt att du undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden.

Inlägg av vtdi tor jun 21:44:26. Finns vissa besservissar på detta forum som alltid ska vara så himmla negg. Frågan var ju någon som kan fylla på . Karta och vägbeskrivning.


Direktlänk: Högerklicka och kopiera adressen. Passar alla bilar som använder R134a eller R12. Reg-nummer (ABC-123)(måste anges). Kommentar (Beskriv ditt ärende)(måste anges).


Ett AC -system arbetar med ganska höga tryck, så att låta oss fylla på AC i din bil är ett bra val – vi är certifierade för att arbeta med allt som rör AC. En komplett AC -service hos oss består av tömning, provtryckning, vakuumsugning, fyllning av köldmedel samt en systemkontroll. Vi har kunskap om den senaste tekniken, . Vi på Din Mekaniker kan serva och fylla ditt AC -system, självklart gör vi detta till väldigt förmånliga priser.


Förenklad metod för fyllning av köldmedium. Denna metod baseras på ett förenklat förfarande vid fyllning av köldmedium. Ett minimum av utrustning behövs. Varken vakuumsugning eller för mätning av trycken utförs.


Fördelarna i enkelhet och små krav på innehav av utrustning är uppenbara.

Samtidigt behöver det inte .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения