måndag 25 juli 2016

Hörnkassett till öppen spis

Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! Med hjälp av en spiskassett eller en kamininsats kan du helt på egen hand designa din öppna spis så att den blir som du vill ha den. De mindre spiskassetterna passar bra för din öppna spis , medan de större kamininsatserna passar dig som vill mura en helt egen eldstad.


Hos oss på Kaminbutiken hittar du insatser och . Att sätta in en spiskassett i din öppna spis är en fantastisk investering.

Du förvandlar då en öppen spis till en effektiv eldstad som ger ett rejält värmetillskott till din bostad. På marknaden finns idag ett flertal kända fabrikat av kassetter och kamininsatser av vilka bl a kan nämnas Keddy, Jötul och Contura. Sveriges ledande butiker och kedja för brasvärme.


Vi erbjuder braskaminer, kaminer, eldstäder, skorstenar, kakelugnar, vedspisar. Vår hörnkassett passar de flesta hörnspisar. Båda luckorna är öppningsbara för maximal flexibitet.


Asklådan kan placeras under valfri lucka.

Vedeldad kassett av plåt, utrustad med roster och asklåda. Täckplåtspaket med täcklister, täljsten till eldstad och lock för anslutning till rökrör. Kassetten är avsedd för uppvärmning och . Wärmo kassetterna är konstruerade för att anslutas utan rör i befintlig öppen spis.


Om du avser att installera. Re: Val av kassett till öppen spis ! Vi satte för ett halvår sedan in en Wärmo hörnkassett. Huvudanledningen till att vi valde just den vi valde var att den har en fläkt. Fläkten sprider värmen bättre . Montering av kassett i öppen spis.


Denna typ av eldstad genererar oftast lika mycket värme som den . Med material av högsta kvalitet kan vi som enda tillverkare av braskaminer och spiskassetter ge dig års garanti på alla gjutjärnsdelar. Vi garanterar att du eldar säkert i våra eldstäder. I eldens trygga sken kan du känna dig lugn när den härliga värmen höjer både stämningen och temperaturen i ditt hem.


Designa din öppna spis eller braskamin med en av våra spiskassetter, braskassetter eller kamininsatser.

Hitta din favorit här eller besök närmaste återförsäljare. Söker du en spiskassett, kassett, insats öppen spis , insatskamin? Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats.


Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort den härliga känslan av att ha en vacker öppen spis. En kassett kan även användas som grund för att själva skapa den sanna drömspisen. Samtidigt ges en effektiv . Energikassett Hörna - Hörna - Köksspisar och kökspannor - Grillar.


Outlet -,rh:kaminexperten. Report another image Please report the offensive image. Jämför priser och läs recensioner på Kaminer. Finns att beställa enligt egna mått. Hörnkassett monterad i öppenspis med ny skorstensslang.


Sep Med vinklade glas i dörrarna ger murspisen Mistral en känsla av öppen spis. Värmö hörnkassett från Silja spis. Med en insats, så kallad kassett, i din öppna spis förhöjer du verkningsgraden och den spisen kan bli ett komplement till din vanliga uppvärmning. Sveaflame Hörn kassett -Rakkassett. Börja med mindre riktigt torr upptändningsved och.


Kaminexpertens hörnkassett passar de flesta hörnspisar. Komplettera din befintliga öppna spis och spara energi. Den levande elden har sedan urminnes tider varit den avkopplande samlingspunkten för fa- milj och vänner.


Det är både rogivande och vär- mande att betrakta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения