fredag 29 juli 2016

Insats eldstad

Contura iär svart och finns med lucka i glas eller gjutjärn. Kassetter eller insatser för öppen spis gör ditt eldande billigare och effektivare. Välkommen att välja en kassett eller insats hos oss! Den ökar energieffekten markant, utan att ta bort känslan av att ha en vacker öppen spis.


Med en kassett kan du få en grund för att själv skapa din drömspis. Samtidigt får du en effektiv tilläggsuppvärmning i huset.

En spiskassett har en låg. För att få en välkommen värmevinst istället för en onödig förlust, krävs en modern , effektiv insats som Sverigekassetten. Spisinsatserna är ofta gjorda för egen inbyggnad och du kan alltså mura in . Med sin rymliga eldstad och stora vinklade glasytor ger Sverigekassetten samma känsla och upplevelse som en öppen spis. En kamininsats till din eldstad förhöjer vardagen och ger ditt hem värme under längre tid. Skillnaden är bara den att du får mångdubbelt bättre värmeekonomi.


Insatskaminer finns både i gjutjärnsutförande och i plåt – välkommen om du har frågor. Gjutjärnskaminer, Insatser, Kaminer, Kaminex.

Modern vedeldad kassett med fin insyns till elden. Kassetten eller insatsen har luckor som är stängda vid eldning och kassetten fungerar som en kamin som hettas upp och avger en hög värmeffekt till rummet, dels genom strålningsvärme och dels genom cirkulation av luft runt kassetten. En kassett eller insats kan med fördel användas för frimurning, dvs.


Contura iär en spiskassett för installation i öppen spis eller eldstadsöppning. Söker du en spiskassett, kassett, insats öppen spis , insatskamin? Vi erbjuder många olika öppen spis-kassetter och spiskassetter.


Att installera en spisinsats eller en braskassett i den öppna spisen är en smart och prisvärd insats. Det är inte svårt att köpa en kamin eller insats men det är några enkla saker som du bör veta innan du drar igång. Här får du veta mer om hur du köper en eldstad och hur du kan få hjälp och svar på frågor. Du förvandlar då en öppen spis till en effektiv eldstad som ger ett rejält värmetillskott till din bostad.


På marknaden finns idag ett flertal kända fabrikat av kassetter och kamininsatser av vilka bl a kan nämnas Keddy, Jötul och Contura. När man ska frimura använder man en insats i stål eller gjutjärn att bygga runt. Eldstaden med grillgaller har en stabil timmerstomme med avställningsyta runt om, Grillgallret är steglöst höj- och sänkbart. Låt fantasin sätta gränserna för din eldstad och mura din egen omramning. Kamin - insats Contura iför egen inbyggnad.


Passar de flesta öppna spisar. Handtaget är integrerat i luckan och spjällreglaget är lättåtkomligt på framsidan. Spiskassetten med panoramalucka bjuder på stora glasytor vilket gör att elden syns ordentligt.

Att mura upp en eldstad efter egna önskemål och göra sin egen nisch är något som många kunder drar nytta av. Man kan då lätt placera eldstaden i rummet efter där det passar och göra eldstaden till en del av rummet. Contura imed vinklad lucka och Lotus H5W Black Magic som bland annat är några . Ebois insats U-form, svart etanolspis. Vi säljer ut vårt eldade utställnings ex. Skorstens fri insats för inbyggna effekt 3kW.


Utförsäljning av vårt eldade utställnings ex. Priset avser hämtpris i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения