onsdag 6 juli 2016

Ebeco golvvärme manual

Det ingår en termostat i alla våra golvvärmekit, men de kan också köpas separat. Den automatiska ventilationsfunktionen stänger av värmen under minuter om temperaturen . Här hittar du alla manualer du kan tänkas behöva. Här kan du hitta svaret på de vanligaste frågorna om golvvärme och Ebecos produkter.


Det är därför väldigt viktigt att du läser manualen.

Det gäller både dig som ska installera. EB-Therm 2och dig som ska använda den. Du hittar även information om. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. This item has been hidden.


Behöver ni hjälp med uträkningen? Golvvärme i badrummet fungerar konstigt. Det sitter Ebeco termostat som den på bilden.

Jag skumläste den analoga då jag anser den är närmast i modell som din. Front till Exxact ingår i våra golvvärmekit. Kontakta Ebeco om du köpt termostaten separat, så skickar vi fronten kostnadsfritt. EBECO FOIL 48V CM BREDD. Folien är tålig och driftssäker och tunnheten, endast mm, gör att bygghöjden blir mycket låg.


Ebeco Foil säljs som löpmetervara i olika bredder och kan därmed anpassas perfekt för . Termostat med fuzzy-teknik. På betongunderlag kan den användas både i våtrum och torra utrymme. På träunderlag får den endast användas i torra utrymmen. Den ersätter då gipsskivan i golvkonstruktionen. I våtrum med träunderlag . Cable Board är testad av Statens.


Det finns ett ställbart överhettningsskydd som gör att den lämplig även för t. Ladda ner din elkatalog, elbroschyrer, inkopplingsschema, bruksanvisningar för elmaterial och elprodukter. Strömbrytare, strömställare. Den medföljer inte utan måste.

Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. Installation instructions. Om du köpt Ebeco Foil Kit - jämför materialet i ditt Foil Kit mot tabellen nedan innan du börjar. Innehåll i Ebeco Foil Kit.


Kapsling: normalutförande (IP30). För övrigt skall val av . X² = Kan användas med externt kopplingsur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения