måndag 25 juli 2016

Biokaminer

Varje modell har ett unikt uttryck som kan bli en del av hemmets estetiska helhetsintryck. De dansande lågorna kommer till sin rätt mot den svarta rutan baktill i . Om du vill möblera om och flytta kaminen till ett annat läge i bostaden låter det sig enkelt göras . Goya är gjord av en metallvägg med MDF-ram. Modellen finns i flera olika färger.

Ruby Fires står för kvalitet och innovation – en utgångspunkt som går hand i hand med TermaTechs värderingar. Ruby Fires Ambiance har en modern och stilren design. Inspirationen har hämtats från en traditionell öppen kamin. På baksidan finns en mörk glasruta vilket ger lågorna ett extra djup. Ambiance-modellen finns även som fristående modell.


Ruby Fires Santos är en modern kamin med raka linjer. Designen utnyttjar inte bara de olika färgerna i ”Fossil Stone” utan även i ” Broken Stone”.

Med sina breda dimensioner är Santos ett stensäkert blickfång. BIO KAMINER FÖR INBYGGNAD. En integrerad del av hemmet. Bio kaminer med omramning.


Konstruktionerna är inte särskilt platskrävande och det är därför möjligt att . The Ruby Fires surround Nuoro is a contemporary, straight design. This straight design can be well combined with a contemporary interior. Due to its compact dimensions, this surround can be perfectly placed in somewhat smaller spaces. Vår butik har berikats med nya biokaminer och tillbehör såsom dekorativa keramiska ved i olika utseende,stenar och biobränsle. Vänta inte längre, förbättra stämningen i ditt hem.


Biobränsle torkar inte luften, tvärtom-det återfuktar. Lägg till eteriska oljor, . Vi rekommenderar följande produkter. Allmän säkerhet vid användning av biokaminer.


Nedanför är den totala säkerheten för de flesta av biokaminer.

Du bör emellertid också gå noga . Läs om vår användning av cookies, data med mera som gäller vår webbplats. Numera är biokaminer i allmänhet väldigt säkra, du bör emellertid vara uppmärksam på vilken typ av säkerhetsmärkning biokaminen har. Vid köp skall även en utförlig bruksanvisning medfölja innehållandes instruktioner och skötselrå se alltid till att följa dessa säkerhetsanvisningar till punkt och pricka.


Installerats på ett sådant sätt att det tar upp mycket mindre plats än en traditionell öppen spis. Den idealiska lösningen för människor som vill få mer realistisk intryck av eld. Består av: - en rektangulär brännare för en biobränsle - kapacitet: 0 . TermaTechs bio-kaminer från Ruby Fires är lite mer som en separat eldstad men fri från skorsten.


Med dessa kan du få ut bra värme och du eldar säkert med bioetanol i deras patentskyddade utrustning. Men de har även mobila eldstäder som går att flytta ut på den öppna . En af de store fordele med en ethanolkamin er, at det kun tager omkring sekunder at tænde og slukke dem. Du slipper for problemerne med fugtigt træ, mangel på tændstikker eller lighter, osv. Eftersom alle vores biokaminer er udstyret med sikre brændere, har du mulighed for at bruge vores kaminer på offentlige steder. Redan efter några minuters användning är klart märkbar ökning av temperaturen i rummet.


Det är effektivt och relativt billig värmekälla. En annan fördel är att det inte bildas sot eller aska, som bildas vid förbränning av traditionella kaminer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения