fredag 22 juli 2016

Reparation vitvaror göteborg

Hushållsmaskinservice och vitvaruservice i Göteborg. Har du problem med någon utav dina hushållsmaskiner? Inga problem, det löser vi!


Vi reparerar alla fabrikat där garantin har . Behöver din kyl, frys, tvättmaskin, spis eller diskmaskin service eller repareras? Vi utför reparation och service av hushållsmaskiner i Göteborgsområdet, främst västra Göteborg.

Jag arbetar med flera varumärken och beställer såklart originaldelar. Vi säljer och reparerar vitvaror som kylskåp, tvättmaskiner och spisar, men även köksredskap och hushållsmaskiner. Fastighetsägare, bostadsrättsföreningar. Försäljning, service, reservdelar och tillbehör.


Skärtorsdag stänger vi kl 13. Vi är din fullservicepartner inom värmepumpar, storkök, vitvaror , tvättstugor och kylanläggningar. Anlita oss för allt från köp till service och reparation.


Tvättmaskiner, torktumlare, kyl och frys samt spisar och mikrovågsugnar.

EP-Service erbjuder reparation och service av vitvaror och tvättstugeutrustning. Vi är även återförsäljare av tvättmaskiner och utrustning från Podab. Bosch hushållsapparater erbjuder reparationsservice som du kan boka dygnet runt, alla dagar.


Vi är det lilla företaget med bred kompetens och känsla för service och vi finns här för att hjälpa dig med hushållsmaskiner och vitvaruutrustning. Våra tjänster vänder sig till såväl privatpersoner som företag i Göteborg med omnejd och vi utför . Självklart är våra installatörer auktoriserade. Insemo utför service av vitvaror och hjälper dig inom området Stenungsun Tjörn, Orust, Kungälv och Göteborg.


För vår service gäller nya RUT avdraget. Rutavdrag ges för: Nya regler för reparation av vitvaror där kravet är att arbetet skall service av vitvaror utföras i bostaden . Hitta din lokala Electrolux-godkända servicepartner. När maskinerna krånglar drabbar det hyresgästerna hårt. På jakt efter en hushållsassistent, dammsugare eller tvättmaskin?


Electrolux Home på Backaplan i Göteborg har allt inom kök och vitvaror för ditt hem! Vi har jobbat i mer än 25år i branschen och kan erbjuda begagnade hushållsmaskiner till mycket bra priser. Vi har bland annat kylskåp, frysskåp, tvättmaskiner, diskmaskiner, spisar och torktumlare. Vi köper och säljer hushållsmaskiner och vi utför även reparationer.


Transport kan ordnas inom Göteborg.

Välkommen till Samsungs märkesverkstad! Vi erbjuder rikstäckande service och reparation av Samsungs produkter till privatpersoner och företag. Elgiganten ansvarar för garanti och reklamation av dina produkter.


Reparation och användarsupport däremot utförs av auktoriserad verkstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Популярные сообщения